Se hvilke seks spillere, der er kommet med ind i ugens A-kæde

Nu skal vi til det for sidste gang i denne sæsons grundspil, selv om runden denne aften selvfølgelig også kommer med omkring NÆSTE uges hold.

Men i hvert fald var der et hav af kampe i sidste uge, og der valgte vi følgende stærke spillere ind på holdet.

Målmand: Emil Kruse (Herning) - Der stod for ugens eneste shut-out, da Herning vandt 1-0 hjemme over Rungsted. Midtjydernes målmand lukkede fem mål ind tre kampe og reddede også Herning gennem søndagen, da midtjyderne vandt over Odense.

Back: Sebastian Bergholt (Rungsted) - Er for alvor ved at komme tilbage i trit, og det gavner både Rungsteds defensiv og den offensive del af defensiven. Bergholt spillede langt over 20 minutter i begge Rungsteds kampe og scorede 3-2-målet mod SønderjyskE.

Back: Petter Hansson (Herning) - Den stærkt kørende svensker har fået endnu mere ansvar siden makkeren Oskar Drugge blev skadet i Aalborg. Dominerende rolle i alle Hernings tre kampe i ugen, krydret med scoring og assist mod Odense.

Forward: Kale Kerbashian (Esbjerg) - Begyndte ugen med et ærgerligt 2-6-nederlag sammen med holdkammeraterne, men siden var Kerbashian driver i comebacket mod Odense og scorede målet til 4-3 på straffeslag i overtiden. Esbjergs bedste mand pt.

Forward: Mathieu Foget (SønderjyskE) - Formidabelt kørende i lokalopgøret mod Esbjerg, som han dominerede offensivt. Den teknisk stærke Foget fortsatte sine lækkerier mod Aalborg og er han i humør, er han en virkelig stærk faktor for sønderjyderne.

Forward: Topi Piipponen (Odense): Den stærke finske tekniker var i perioder ustyrlig i Odenses to første kampe i ugen mod Rødovre og Frederikshavn. Piipponen fik lagt point til i weekenden og endte på syv point i løbet af ugen.

Aalborg vandt igen-igen over Odense OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital