Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles havde trods to nederlag en nogenlunde fornuftig weekend.

Fredag aften blev det 2-3 i straffeslag mod Frederikshavn og søndag de samme cifre i Granly Hockey Arena i Esbjerg. 

For Herlev gælder det lige nu om at holde en stram defensiv, når man fredag skal op mod Metal Ligaens bedste offensiv fra Aalborg, og den opskrift kan Eagles lige så godt fortsætte i dag, hvor Rungsted - også med formidable offensive spillere - kommer på besøg i Spar Nord Arena. 

Så stærkt arbejde i egen zone, kombineret med dygtig omstillingshockey, er recepten for Eagles i aften. 

Rungsted kommer med optimisme efter en glimrende 6-3-sejr over SønderjyskE lørdag aften. Aftenens gæster er den store joker i det kommende slutspil, for vi ved vel ikke helt, hvor vi har Erik Hjalmarssons tropper før fredag. 

Og først efter kampen i aften ved vi, hvem Rungsted møder i kvartfinalen. Det bliver SønderjyskE eller Herning, der får fornøjelsen af de forsvarende mestre og de snu ræve Olsson og Persson i den kommende playoff. 

Mon ikke også Hjalmarsson har fokus på at defensiven og det bagudrettede arbejde skal stemme?

Det forventer vi: At Rungsted får masser af puckbesiddelse mod et Herlev-hold, der kommer til at slå kontra. Gæsterne i klar favoritrolle.

Skader/karantæner: Rungsteds favoritrolle skyldes ikke mindst, at Herlev mangler folk som Horton, Jonsson, Lauritzen, Molge, Kragh, Vilstrup, Siekkinen, der ikke har været med i de seneste kampe. Mon ikke en mand som Joseph Jonsson - HVIS han bliver klar - venter til fredag med at spille. Rungsted manglede senest mod SønderjyskE: Røndbjerg, Gammelgaard og Bjerrum og det betød, at André Pison igen var nede i backlinjen.

Hold øje med: Henrik Hetta med stor SHL-erfaring er mand, der ved, hvornår tingene tænder til. Nu er det slutspilstid og herfra store forventninger til Rungsteds nummer 19. Herlev skal have Matthias Asperup helt op i slutspilsgear, hvis der skal være en chance for at gøre noget i kvartfinalen.

De indbyrdes kampe: Rungsted har vundet tre af fire indbyrdes kampe, to af dem i overtid. Herlev har en enkelt sejr - 4-1 i Rungsted - fra sæsonens tidlige fase.

Statistikken: De optimistiske Herlev-briller kigger på de sidste seks kampe, hvor det er lykkedes at slå Herning og spille lige op med Rødovre og Frederikshavn. Trods alt tegn på forbedringer i forhold til en stram start på kalenderåret 2022. Rungsted kommer ind til kampen som toer på formbarometeret med 10 point i de seneste fem kampe. Slet ikke så tosset.  


HETAG TAGDÆKNING PRÆSENTERER: UGENS HOLD er sat for den forgangne uge OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Esbjerg Energy