Pekka Tirkkonen giver spillerne ro til at puste ud inden sæsonens afgørende fase

Fest og sejre.

Sådan nogenlunde har tingene set ud for Herning Blue Fox på det seneste.

Metal Cup-triumfen var naturligvis toppen af kransekagen i en stærk februar måned, men sejrene er også dryppet så godt ind i Metal Ligaen, at Blue Fox for alvor spiller med om førstepladsen i den kommende uge.

Det kræver sine kræfter, men også et hvil inden slutspillet.

Sportherning.dk fortæller, at Herning-spillerne har fået et par dages hvil, før grundspillet afgøres.

For Hernings vedkommende er det kampe mod Herlev og SønderjyskE, der skal vindes, hvis midtjyderne skal have førstepladsen, samtidig med at Aalborg skal tabe mindst tre point mere end Herning erobrer i de to kampe - Blue Fox skal dog mindst have tre point for minimum at komme på omgangshøjde med aalborgenserne.

Tre spillere er ude med "større skader", og træner Pekka Tirkonnen giver status på to af dem, nemlig Miska Humaloja og Patrick Madsen. Sidste mand ude er Lukas Lundvald.

- Miska får sin gips af hånden i næste uge, og så må vi se, hvordan den reagerer. Patrick har vi bestemt også et håb om at få klar tidligt i slutspillet. Det er klart, at man forud for et hårdt slutspil håber på at have alle sine spillere til rådighed. Omvendt har vi også bevist i sæsonen, at andre spillere står klar til at tage over, når vi har skader, siger Tirkkonen til sportherning.dk. 

I aften kan Blue Fox-spillerne håbe på, at Rødovre skaber en overraskelse, når bundholdet tørner ind i Aalborg. 


Herlev vandt for femte gang over Rungsted SIKKERT OG VIST: "Sildebønder" møder "Roehakkere" i kvartfinalen