Allerede som 16-årig var Jessen inde omkring Blue Fox og forlænger nu med yderligere tre sæsoner

Det er syv år siden, at Jakob Jessen for første gang stiftede bekendtskab med elitemandskabet i Herning. Her blev han i de første par sæsoner kaldt op med intervaller, for der skulle stadig bygges på. Men talentet, arbejdsindsatsen og fokus sikrede Herning-backen flere og flere optrædener ind imellem de i forvejen mange kampe og træningspas med moderklubben HIK.

I dag spiller Jakob Jessen udelukkende for Herning Blue Fox i Metal Ligaen og den fælles glæde over samarbejdet har nu kastet en forlængelse på yderligere tre sæsoner af sig. Det skriver Blue Fox på sin hjemmeside. 

- Jakob er en pålidelig og dybt professionel spiller der har en ligetil og fokuseret tilgang til spillet. Han yder altid hundrede procent i hver træning og kamp og er en spiller man som træner og holdkammerat altid kan stole på. Derfor er det med de fundamentale og blå-gule klub briller en forlængelse jeg glæder mig rigtigt meget over”, siger Blue Fox’ sportschef Martin Struzinski.

Jakob Jessen har med sine blot 23 år som skrevet allerede rundet 200 kampe i Metal Ligaen, men har herudover spillet Continental Cup for blårævene ligesom han har fulgt ungdomslandsholdene hele vejen op til og med U20. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox Rødovre leverede comeback mod Odense og vandt