Rungsted-backen skøjter ind i en eksklusiv klub mod Odense

Selv om Joachim Holten Møller tilbragte fire sæsoner i SønderjyskE og vandt to mesterskaber og tre pokaltitler, er han en ægte Rungsted-mand med rødderne solidt plantet i det nordsjællandske.

Han er naturligvis en stærk del af "Holten Møller-dynastiet", der stammer fra hans farfar Otto og over Joachims far, Per, der er en af de mest gennemgående skikkelser i dansk ishockey overhovedet.

Lad os bare sige, at Joachim Holten Møller i den grad har taget over og givet dynastiet stolthed og en ekstra dimension, for han er altså også dansk mester og pokalvinder i sæsonen 2018/19 med Rungsted og spiller nu for 16. sæson i landets bedste række.

Det betyder også, at han er næste mand til at runde flotte 700 kampe i den bedste danske liga, slutspil inklusive. Det sker på søndag, når Rungsted møder Odense Bulldogs på hjemmebane.

Det siger Eliteprospects-dataene, der også afslører, at en anden markant Metal Liga-back runder en endnu større milepæl, så snart han er klar igen.

Daniel K. Nielsen er nemlig blot to kampe fra 800 kampe, og både med Holten Møller og Nielsen kan vi virkelig tale om klubkoryfæer og legendestatus. 


Bundsolidt bundopgør af Rødovre Speciel kamp for esbjergensere og sønderjyder i aften