TV2 Sport-kampen rummer en ekstra dimension, som selv en ny træner allerede har opdaget

Opgørene mellem Esbjerg og SønderjyskE er regulære klassikere i dansk ishockey - og selv om træner Jason Jaspers ikke har været i Esbjerg særlig længe og selv om kampene endnu ikke har været spillet med mere 500 tilskuere - fornemmer han allerede, at kampene i syd er kampe, som spilerne slet, slet ikke vil tabe.

- Det bliver spændende. SønderjyskE er et godt hold og der er tale om et af de klassiske lokalopgør med meget på spil. Det vil altid være særligt for os at møde SønderjyskE, med eller uden mange tilskuere ”på lægterne”, så vi glæder os og forventer en velspillet og spændende kamp, siger Jaspers.

Esbjerg-forwarden Sune Hjulmand uddyber i dagens udgave af JydskeVestkysten.

- Selvfølgelig er det fedt, at vi er i Final4, men det drejer sig altså stadig om at vinde den sidste kamp i sæsonen, så vi havde det ikke sådan, at vi lige pustede ud nede i Vojens (da Esbjerg tabte 2-4 og SønderjyskE kvalificerede sig til Metal Final4). Slet ikke. Jeg kan også mærke på vores udlændinge, at de allerede nu ved, at det er specielle kampe, dem gider de heller ikke at tabe, siger Sune Hjulmand til avisen.

SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov har spillet et utal af kampe mod Esbjerg.

- Vojens-Esbjerg har alle dage været et brag, som man gerne ville vinde. Esbjerg har altid klinget specielt i ørerne, vi kunne ikke lide dem. Der er noget stolthed på spil, siger han til JydskeVestkysten.

Og dermed er kimen altså lagt til et ægte tv-brag i aften, hvor Jimmy Bøjgaard byder velkommen på TV2 SPORT klokken 19. Husk at se med, hvis ikke du er en af de heldige, der er til hockey i hallerne i aften. 


Joachim Holten Møller rammer 700 ligakampe på søndag OPTAKT: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates