Kapløbet er stadig åbent, mener Rødovre-forwarden før aftenens kamp i Herning

Rødovre møder Herning i aften på hjemmebane i Rødovre Centrum Arena, og det er en match, hvor begge hold har brug for oprejsning efter en mager fredag aften. For Rødovres vedkommende hed den 5-9 i Rungsted - næsten helt uhørte cifre i en liga, der ellers har været "lavt scorende" i den her sæson. 

- Hvis du scorer fem mål, skal du vinde - eller i det mindste have point. Jeg tror næsten ikke jeg behøver at kommentere på det at lukke ni mål ind. Alle er helt klar over, at det ikke er godt nok, konstaterer Rødovre-forwarden Jonas Sass efter den forfærdelige kamp - set med Rødovre-øjne - fredag aften. 

- Det gode er trods alt, uanset cifrene, at vi kun tabte tre point. Dem kan vi hente allerede i aften igen, tilføjer han. 

Rødovre-træner Riku-Petteri Lehtonen pointerede overfor Mighty Bulls' hjemmeside inden kampen mod Rungsted, at holdet døjede med småskader op til kampen mod Rungsted. Ingen undskyldning, mener Jonas Sass.

- De resterende spillere må bare tage over og vise deres værdi. Ligaen er blevet markant bedre de seneste sæsoner, så der er ikke længere hold, der er svage på papiret. Det er stærkt for ligaen, at konkurrencen er blevet så stor, og det er en af årsagerne til, at holdene svinger op og ned med vundne og tabte kampe, siger Jonas Sass, der glæder sig til Herning-kampen i aften.

Hvad skal I forbedre for at vise større stabilitet og blive klar til i aften?

- Vores trænere har analyseret en del på video, så vi har fået fokus på de fejl, vi begik. Vi har forsøgt at forbedre dem dag for dag. Det skal nok blive godt i aften, tilføjer Sass. 

De fleste er enige om, at Aalborg og Frederikshavn render med de to første pladser i Metal Final4, men selv om Rødovre har dummet sig et par gange på det seneste, mener forwarden stadig, at Mighty Bulls er med.

- I mine øjne er Final4-ræset stadig fuldstændig åbent. Kapløbet er slet ikke ovre endnu, siger Jonas Sass.

 


CHL: Rungsteds sidste chance for point i aften OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks