Kampstart 19:00 i Bentax Isarena

Det her bliver en klassiker og et brag.

Frederikshavn besøger Aalborg, nordjyderne ligger nummer et og to i tabellen og begge mandskaber kommer med giftig form til kampen.

Der er efterårsferie i Danmark og tale om ”røde lygter” i Bentax Isarena, altså noget, der ligner op mod 5000 tilskuere på lægterne.

Det bliver ikke meget større i dansk ishockey, og sikke en glæde, det bliver for de folk, der får adgang til at smage den sitrende atmosfære, der kommer til at herske i Aalborg i aften.

Aalborg kommer i rytme og fra en stille og rolig udesejr i Odense fredag, hvor Jeppe Jul Korsgaard blev kørt i gang og hvor nordjyderne i periode legede kispus med modstanderne.

Det samme gjorde Søren Nielsen og Frederikshavn såmænd, da Herlev var på besøg, og begge mandskaber synes at være i fin, fin balance og bredde for tiden.

Derfor kan det næsten ikke undgås, at kampen bliver seværdig, tæt og underholdende i aften.

Duellen: Her kunne man hive et par af Metal Ligaens største danske teknikere frem: Søren Nielsen spillede fremragende fredag aften og Thomas Spelling dansede sig gang på gang gennem Odenses forsvar. Hvem af de to får fat i aften i Bentax Isarena?

Historikken: Det første opgør i sæsonen gik til Aalborg, der lige var en tand bedre i alle spillets facetter i Nordjyske Bank Arena den aften. Frederikshavn-træner Pasanen vurderede dog for nylig, at hans mandskab er bedre og mere klar til næste dyst. Den kommer altså i aften.

Statistikken: Vi er sted, hvor vi næppe kan ramme lokalbraget bedre. Begge hold ligger både nummer et og to i tabellen og på formen. Både Aalborg og Frederikshavn har noteret 12 point i de seneste fem kampe.

Skader/karantæner: Frederikshavn har Kristian Jensen ude, mens Aalborg altså har Felix Scheel ude med en brækket hånd, mens Tobias Ladehoff og Marcus Pedersen også forventes at sidde ude.

Det forventer vi: At intensiteten bliver enorm i Aalborg, hvor hjemmeholdet må være lille favorit på grund af hjemmebanen og overtaget fra den første kamp. Metalligaen.dk følger i øvrigt topopgøret hele dagen med tekst og video omkring kampen. Følg med på metalligen.dk og på vores Facebook og Instagram.


Jonas Sass: Stadig tro på Metal Final4 OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox