Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

For begge mandskaber gælder det om at komme tilbage til ”winning ways” efter en forfærdelig fredag. Her tabte Rødovre med 5-9 i Rungsted, mens Herning hjemme tabte 1-4 til et decimeret Esbjerg-hold. Det efterlader begge hold – i hvert fald Herning – med noget, der ligner absolut sidste chance for at ramme Metal Final4 senere på sæsonen.

Det er næppe i første omgang, det som hverken træneren i Rødovre eller Herning tænker over i eftermiddag før kampen. Det gælder om at få genoprettet selvtilliden og det gør man først og fremmest ved, at fundamentet kommer på plads i defensiven.

Derfor skal man nok forvente to hold, der i første omgang tager vare på arbejdet i egen zone i aften, og en kamp, der næppe vil eksplodere fra start.

Det store spørgsmålstegn er, om Herning kan bringe den nye store finske angriber Jonne Virtanen, der blev præsenteret i går. Mon ikke der bliver kæmpet, så han kan blive klar til kamp i aften?

Statistikken: Rødovre Mighty Bulls’ assisterende kaptajn Nicklas Carlsen hyldes for 300 kampe i den røde trøje. Selv om han har været væk fra klubben i et par tempi, er han indbegrebet af en Rødovre-spiller. Hurtig på skøjterne, stor fightervilje og svært arbejdsom.

Duellen: Det skal blive spændende at se, hvordan Rødovre-forsvaret kan og vil tæmme Jonne Virtanen, hvis han er med i aften for midtjyderne.

Historikken: Den første indbyrdes kamp i indeværende sæson gik til Rødovre Mighty Bulls, der uden de store problemer vandt 3-0 i Kvik Hockey Arena tidligt på sæsonen.

Skader/karantæner: Rødovre døjer med småskader, men på kamprapporten fredag manglede kun langtidsskadede Kasper Jensen. Herning havde Rasmus Nielsen, Dimitri Kostromitin og Sebastian Ruders ude til kampen mod Esbjerg fredag aften.

Det forventer vi: Som skrevet ovenfor: To hold, der kommer til at lægge vægt på disciplin og derfor et målfattigt, tæt opgør i Rødovre i aften.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs