Mere om kampen i Nordjyske Bank Arena fredag aften

Frederikshavn White Hawks-Herlev Eagles 7-3

Herlev var farlige på kontra, specielt i begyndelsen af matchen, og havde Alexander Lindquist scoret til 2-0 da han rammer stolpen i undertal, så kender ingen udfaldet af kampen.

Søren Nielsen overstrålede alt og alle i Nordjyske Bank Arena, og blev naturligvis også kåret til man of the match i den nordjyske hockeyborg.

Frederikshavn har som det eneste hold i denne sæson haft fuld kontrol over det farlige Herlev-mandskab. Det er blevet til 4-2 og 7-3 i de to kampe. 

Med sejren i aftes står Frederikshavn med 24 point i tabellen og meget skal gå galt for White Hawks, hvis det ikke skal blive til en Metal Final4-deltagelse i slutningen af januar. Herlev er stadig på lur i koblet af de hold, der skal kæmpe om to pladser i de kommende fire-fem runder med slutspurt. 

Og nu kan frederikshavnerne glæde sig til på tirsdag, hvor det går løs i Bentax Isarena med lokalderby i Nordjylland. Og ikke blot lokalderby, men kampen mellem nummer et og to, efterårsferie og masser af events omkring kampen. Skal vi gætte på, at vi kommer til at nærme os 5000 tilskuere?

Samme aften tager Herlev en tur til Herning, og det er altså en must win for Patric Wener og co. hvis det skal blive til en plads i Metal Final4.

Det er små tre år siden, Herlev senest vandt i Nordjyske Bank Arena. Dengang beordrede træner Mario Simioni isen gjort klar til straftræning efter kampen. Det endte dog blot med en ekstra omgang styrketræning, inden spillerne kunne tage hjem på juleferie. 

 


KAMPNOTER: Rundt om Herning Blue Fox-Esbjerg Energy GALLERI: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy