Mere om kampen i PM Montage Arena fredag aften

Herlev-Aalborg 2-3 (OT)

672 tilskuere skabte den sædvanlige, intense fredagsstemning i Herlev ørneborg.

Hjemmeholdet måtte splitte formationerne op, da Victor Rollin-Carlsson var ude med en skade. Det betød, at unge Oliver Reuter fik chancen i førstekæden med Thompson og Skinnars. Magnus Molge blev forfremmet til andenkæden, hvor han blev sat sammen med Riekkinen og Lindqvist-Hansen. 

Det efterlod en tredjekæde med Luis Blak Olsen og Ulrich Linnet omkring Christoffer Gath. Det hele fungerede egentlig glimrende for Patric Weners tropper på den måde, og den svenske træner kan glæde sig over, at han har alternativer til den faste formation.

George Sørensen har bare været god for Aalborg i denne sæson, og har til fulde levet op til forventningerne i sin nye klub. Sørensen er kommet godt igen efter en svær sidste sæson i Södertälje i Allsvenskan. 

Herlev-kaptajn Brett Thompson blev inden kampen kåret til TISSOT månedens spiller i Metal Ligaen efter en stærk september måned. Han blev hædret inden kampen.

Victor Panelin Borg var tilbage på Aalborgs blå linje. Svenskeren står altid for stor stabilitet i spillet og er efterhånden fast inventar hos Pirates som en af de udlændinge, der holder ved. Det er faktisk altid en berigelse for ligaen, når tilskuerne på den måde kan lære importspillere at kende. 

Bedst som Aalborg var presset mest i bund, lykkedes det at vende bøtten. Herlev kunne både have scoret mål nummer tre og fire, inden Pierre-Olivier Morin satte reduceringen til 1-2, der satte Aalborg i gang.

Sjov episode, som vi også fik nævnt i kampreportagen: Da Herlevs Acke Ringström gik ud til tredje periode blev han ufrivilligt til grin. Han havde glemt at få beskytterne af sine skøjter og faldt så lang han var, da han skulle på isen igen.


Kampnoter: Rundt om Herning Blue Fox-SønderjyskE Kampnoter: Rundt om Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls