Mere om fredagens kamp i VinMedKant Arena

Odense-Rødovre 1-3

1050 tilskuere, heraf et godt kvantum Rødovre-fans, havde fundet vej til arenaen i Odense. Lige lidt færre end til sidste fredags kamp, hvor Herning var på besøg.

Odense Bulldogs-fansene kårede inden kampen månedens spiller, og ikke overraskende blev det den lange målmand med nummer 31, Evan Cowley, der tog prisen.

Hvordan skal man passere Cowley? Trafik foran målet, selvfølgelig. Steffen Klarskov viste vejen ved 1-0-målet, hvor han var på plads inde i minefeltet.

Samme Klarskov synes i øvrigt at have lagt til i målfarlighed i indeværende sæson. Hans samarbejde med Eller og Carlsen gør Rødovres ”dansker-førstekæde” til farligere end Virtala-brødrene og Asperup lige for øjeblikket.

Den blot 16-årige Kasper Larsen er kæmpehøj og omkring to meter lang, men han spillede en fremragende kamp. Rolig, klog og velovervejet i sit spil. Nu er det bare at bygge muskler på den lange krop.

Odenses Lukas Lundvald havde ”mål på staven” flere gange i aftes. Den teknisk dygtige angriber har dog en scoringskrise, hvilket blandt andet udmøntede sig i et brændt straffeslag. Lukas Lundvald kunne have gjort det til 2-2, men Matt O’Connor i Rødovre-målet havde luret Lundvalds forsøg på at sætte pucken gennem benene.

Tredje periode bød på en omdiskuteret situation. Begge trænere havde gennem perioden kaldt på udvisninger, og da der endelig skete noget på den front, fik Oliver True to minutter for at hægte Mads Eller. Rødovre-spillerens fald midt på banen var for overbevisende, så Eller fik også to minutter for at overspille.

Rødovre satte kampens sidste mål med blot et sekund tilbage på klokken. Det var Nicklas Carlsen, der ramte det tomme mål fra midten af banen.

Lige bortset fra tre-fire minutter i anden periode, hvor Rødovre var helt nede under brættet og gav den ene store chance efter den anden væk, havde gæsterne god kontrol efter den tidlige føring. Træner Riku-Petteri Lehtonen agerede fornuftigt ved at tage en timeout midt i kampen, da det ”krisede” mest.

Kampnoter: Rundt om Herlev Eagles-Aalborg Pirates Kampnoter: Rundt om Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy