Mere om kampen i Frøs Arena søndag eftermiddag

SønderjyskE-Rungsted Seier Capital 4-5 (str)

Kamprapporten fortæller om SønderjyskE-comebacks på stribe. Rungsted førte fire gange, SønderjyskE kom tilbage fire gange. Men i straffeslagene kunne Marcus Olsson altså lukke og slukke definitivt.

Det point, Rungsted tog i straffeslag, kan være yderst vigtigt for nordsjællænderne i kampen om pladserne i Metal Final4. På pointsnit (1,50) er de forsvarende mestre lige nu foran SønderjyskE, der står med 1,45 point i snit. Det bliver et tæt og spændende ræs.

I den forbindelse kommer det måske knap så belejligt for Rungsted-træner Erik Hjalmarsson, at hans mandskab på tirsdag tager imod de finske mestre fra HPK i den sidste puljekamp i Champions Hockey League. Omvendt kan et godt resultat der betyde blod på tanden i de kommende Metal Liga-kampe.

T.J. Moore med fornavnet Thaddeus var for første gang tilbage på sin gamle hjemmebane i Frøs Arena og noterede sig for en assist. Fredag scorede han hattrick mod Rødovre i 9-5-målorgiet.

- Vi kæmper til det sidste og kommer tilbage fire gange. Det er godt, men jeg er da træt af, at vi ikke får det sidste med på straffeslag. Men den slags kan altid blive en dreng eller en pige, sagde SønderjyskE-forwarden Daniel Madsen til JydskeVestkysten efter kampen i Vojens.

Stærk kamp af Olsson og Persson i Vojens. Rungsted-kaptajnen Olsson var ikke blot matchvinder i straffeslag, han noterede sig også for to assister. Hos SønderjyskE leverede Steffen Frank hele tre oplæg. Frank er nu med sine 10 point i 11 kampe tæt på et pointsnit på et enkelt pr. kamp.

Toss A Bear-eventen i Vojens var en vældig succes. 667 bamser blev solgt af SønderjyskE-supporterne - og der var ligeledes mulighed for at medbringe egne bamser. To containere blev fyldt til sygehusene i Kolding og Aabenraa. 

Rungsted har i den grad fået hul på målscoringen i de seneste to kampe. 14 kasser inklusive straffeslag gør nu Rungsted til Metal Ligaens næstmest scorende mandskab efter Frederikshavn. 

Rungsted-træner Erik Hjalmarsson må ærgre sig over, at det ikke blev til tre point i Vojens. Der manglede blot 1,3 sekunder

 


UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med U20-landsholdet: Her er truppen, der skal spille mod Odense