Herning-backen var tæt på at miste sin førlighed

Sport Herning fortæller i dag historien om Christian Mieritz, der har været ude af samtlige kampe hos Herning i denne sæson. Det er den ene tommelfinger, der har drillet Mieritz. 

Den gik af led under finaleserien i fjor, men Mieritz spillede videre med "tapet tommel" og kunne efter sæsonen koncentrere sig om at gøre sin tømreruddannelse færdig.

Men tommelfingeren blev ved at gå i led, og først da Christian Mieritz besøgte en specialist, fik han opklaring. 

- Den blev ved med at hoppe af led uden nogen grund, så der måtte jo være noget galt. Til sidst gik jeg så til en håndkirurg. Han sagde, at det var akut, og at jeg skulle opereres i løbet af et par dage. Ellers ville jeg risikere at miste førligheden, fik jeg at vide, fortæller Mieritz til Sportherning.dk.

Efterveerne af operationen krævede en lang pause, og det er den, Mieritz er i gang med at afsone. Han skulle være klar til Metal Liga-hockey 1. oktober. Måske endda tidligere. Han kan gøre sin svendeprøve færdig forinden, hvis alt går vel.

- Man opdager med det samme, hvor meget man egentlig bruger sin tommelfinger. Især fordi det er på højre hånd, og jeg i forvejen er højrehåndet. Så der er pludselig mange ting i hverdagen, der bliver sværere. Heldigvis mærkes det nu rigtigt godt, og jeg fornemmer, at fingeren faktisk virker stærkere end før, siger Christian Mieritz - altså til Sport Herning. 


Netop nu: Veteraner hyldes i alle arenaer FEM SPILLEDAGES karantæne til Brett Thompson, Herning Blue Fox