Varme klapsalver til Danmarks udsendte i alle arenaer

Lige nu ruller VeteranMatch af stablen rundt omkring i de danske isarenaer, og stemningen er fremragende, når Danmarks udsendte hyldes før kampene. 

VeteranMatch er stille og roligt ved at blive en rigtig god tradition i dansk topsport, og de ekstraordinære "camouflagetrøjer" som spillere og dommere træder op i, er blevet til eftertragtede samleobjekter. 

Både fodboldens Superliga og Håndboldligaerne hædrer således også veteranerne, som dermed får en fortjent anerkendelse. 

- Vi gør jo egentlig bare vores arbejde, men jeg kan godt mærke, at man bliver rørt indeni, når folk står op og klapper af én, siger Lars Holmegaard Jacobsen, en af de veteraner, der har været på på plads til ishockey. 
- Det er fuldstændig unikt, at det er lykkedes at få fire professionelle ligaer og kommuner over hele landet til at spille sammen om det her initiativ. Vi har i mange år arbejdet dedikeret med at hjælpe fysisk og psykisk skadede veteraner videre i livet via særligt målrettede idrætstilbud. Med Veteran Match sikrer vi også, at veteranerne mærker en anerkendelse for deres indsats for Danmark, og det ved vi betyder alverden for dem,” siger Frans Hammer, næstformand i DIF og med i styregruppen bag Veteran Match.
- Det rører mig helt ind i knoglerne, at toppen af dansk elitesport går sammen om at give alle os veteraner en helt særlig anerkendelse for vores indsats ude i verden. At blive anerkendt via sporten er fantastisk. Idræt betyder meget for os som soldater og veteraner, så det har en særlig værdi, når professionelle klubber bidrager til at hylde og støtte os,” siger Christian Fredsbo, veteran og nuværende sergent i Forsvaret og ishockeyspiller i Copenhagen Guardians. 

OPTAKT: SønderjyskE-Frederikshavn White Hawks Lægen giver Mieritz "tommel op" senest 1. oktober