Kampstart 19:30 i Frøs Arena

Frederikshavn leder efter sit første point i sæsonen, når det i aften gælder matchen i Vojens, hvor SønderjyskE tager imod.

Vendelboerne tabte 2-5 til Odense ude og 1-3 hjemme mod Rødovre. 

Indsatsen i Odense var der i store træk ikke noget i vejen med, men et nederlag hjemme mod Rødovre huede ikke Frederikshavn, eftersom Mighty Bulls er et af de hold, som Frederikshavn må forventes at skulle slås med i den nederste del af Metal Ligaen.

Målscorer i den kamp var Gorm Topholt, der som bekendt er vendt tilbage til Frederikshavn efter et par sæsoner i Odense. 

- Det var dejligt at få scoret, men når vi nu tabte, er det jo ligegyldigt. Vi burde have lukket kampen, men vi var for sløsede i egen zone og scorede ikke på vores chancer, så det er en ærgerlig fornemmelse at stå med, sagde han efter kampen til Nordjyske.

SønderjyskE har endnu ikke tabt i ordinær tid i denne sæson.

- Frederikshavn har fået en skidt start og vil komme med stor desperation for at hente sæsonens første sejr. Det skal vi være forberedte på og derfor være klar fra første sekund. Vi kommer til at skulle arbejde stenhårdt i hvert eneste skift, for der er vigtige point på spil til bl.a. Final4 kapløbet, siger Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

- Jeg synes at vi har spillet 7,5 gode perioder i de tre første kampe, dog skal være en anelse bedre til at udnytte vores chancer. Vi har en god opbakning på hjemmebane og holder vi os til vores gameplan, så er der også gode muligheder for tre point, siger SønderjyskE-træneren.

Det forventer vi: Frederikshavn kommer under pres, men vi så også i Odense, at vendelboerne er stærke i omstillingerne, og det er i kontraspillet, at Frederikshavn skal score sine mål. Sønderjyderne favorit med publikum i ryggen.

Skader/karantæner: Mads Iversen har endnu ikke spillet for Frederikshavn i indeværende, SønderjyskE havde ikke Daniel Kønig Hansen på rapporten senest. 

Hold øje med: Villiam Haag er ikke rigtig kommet i gang med at producere point endnu, hos Frederikshavn bliver målmand Galansky nøglespiller nummer et. 

Historikken: Frederikshavn vandt kun et enkelt opgør i sidste sæson mod SønderjyskE, det var til gengæld den sidste indbyrdes kamp som vendelboerne vandt 2-0. Det skete altså efter fem nederlag på stribe.

Statistikken: Matt Spencer har med 70 minutter på isen været den SønderjyskE-spiller med flest minutter hidtil. Hos Frederikshavn er det Daniel Baastrup og Pontus Englund, der topper den statistik med godt 48 minutter hver.

 

 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles Netop nu: Veteraner hyldes i alle arenaer