Stortalentet hjælper sin moderklub, skriver Rødovre Lokal Nyt

Rødovre Mighty Bulls får tiltrængt forstærkning i resten af 2020.

Marcus Almquist er blevet offer for de øgede restriktioner i Sverige, der har lukket juniorligaerne i landet, og det betyder, at han får mulighed for at spille for Rødovre Mighty Bulls - foreløbig i resten af 2020.

Det er Rødovre Lokal Nyt, der bringer nyheden og fortæller, at Marcus Almquist kan blive kaldt tilbage til HV71-holdet i SHL, hvis den svenske klub får brug for han. Ellers går aftalen med Rødovre til 31. december.

Marcus Almquist forventes ifølge RLN at få debut tirsdag aften mod SønderjyskE, og hos Rødovre Mighty Bulls bekræfter sportschef Jørgen Illemann overfor Metalligaen.dk, at man arbejder på at forbindelsen mellem parterne til at stemme og licensen godkendt så hurtigt som muligt. 

Almquist, der blot er 170 centimeter, har gennem hele sin juniorkarriere hældt point ind for Rødovre og Danmark, og han forventes at blive valgt den kommende sommer ved NHL-draften. 

Han har endnu ikke spillet i Metal Ligaen og får dermed sin debut i den bedste danske række i en alder af 17 år. Spændende at se, hvad han kan tilføre Rødovre Mighty Bulls i en stadig ung alder. 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs Tysk liga foran skæbnetime: Afgørende DEL-møde på torsdag