Rungsted venter i spænding på dommen over kaptajnen

Uanset hvilken lejr, man som fan, leder eller andet godt inden for sporten hører til, så kunne man vel næppe undgå "at have ondt indeni", da Marcus Olsson i aftes løb ud i omklædningsrummet i kæmpe smerte.

Han var blevet ramt direkte på armen af Jonatan Nielsen-slagskud i en kamikaze-aktion i kampens slutfase, hvor Rungsted arbejdede på at forsvare 5-4-føringen. Det lykkedes, og umiddelbart efter Olssons aktion lagde Hampus Gustafsson pucken i tomt net i den anden ende. 

Men kaptajnens ofring kostede altså i første omgang en mere end øm arm, og nu står svenskeren foran en MR-scanning, der skal afgøre, hvor slet det står til. Tippet herfra er dog, at han i første omgang næppe spiller i morgendagens kamp i Rungsted.

Det vil næsten være et lille mirakel.

- Lægerne evaluerer så hurtigt som muligt, og så må vi se, hvordan det står, siger Rungsted-direktør Thomas Friberg til Metalligaen.dk.

Det vil være et tungt tab for Rungsted at miste Olsson, der på mange måder et bindeled hos de stærke grundspilsvindere. Svenskeren var og er en af de mest markante spillere i Metal Ligaen. 

 


Esbjerg-træner frygtede, at det var "en af den slags dage" Orientering fra ligaklubberne vedr. refusion af sæsonkort