SønderjyskE-træneren var svært tilfreds med indsatsen i Frederikshavn

SønderjyskE gik fra Continental Cup og tre hårde kampe i weekenden til en 2-1-sejr i Frederikshavn, der var ganske overbevisende trods de smalle cifre. 

SønderjyskE havde godt fat - ikke mindst i første periode - og kunne have ført større efter 20 minutter. I det hele taget stod Samuel Jukuri i vejen for en større sejr til gæsterne, mente træner de lyseblås træner Mario Simioni, da han talte med Der Nordschleswiger efter kampen.

- Nico (Nicolaj Henriksen) var bundsolid i målet. I begyndelsen af anden periode mistede vi koncentrationen, men derefter kørte vi på igen. Vi fortjente mere end to mål, også fordi vores powerplay for første gang i den her sæson var virkelig godt kørende. Pucken blev kørt godt og vi holdt den længe i offensiv zone, men i der kom altid noget imellem i sidste øjeblik. Vi kunne have scoret fire, fem eller måske seks mål, lød det fra Mario Simioni.

Sønderjyderne snuppede med sejren lige nøjagtig en plads i top fire og har en kamp i hånden i forhold til Frederikshavn, der er to point foran på tredjepladsen. 

 


VIDEO: Sune Hjulmand efter 6-0-sejren i Rungsted VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-SønderjyskE