Herlev forlænger med to spillere til den danske stamme

To danske spillere er klar for Herlev Eagles i den kommende sæson. Lasse Mortensen og Magnus Molge forlænger kontrakten med ørnene - for Molges vedkommende er de to år.

De to spillere præsenteres således af Herlev Eagles. 

Magnus Molge har taget nogle store skridt fremad det seneste år. Fra seks mål i forrige sæson til 13 i den netop afsluttede og med et langt mere modent spil særligt defensivt. Magnus Molge har alle værktøjerne til at fortsætte denne udvikling og med sine kun 22 år er der meget at hente endnu. Herlev Eagles er derfor rigtigt glade for at kunne offentliggøre en toårig forlængelse med Magnus Molge.

Lasse Mortensen kom til Herlev Eagles for et år siden og har fra Patric Weners side fået masser af tillid helt fra starten. Det har været en fornøjelse at se ham leve op til den tillid og på rekordtid udvikle sig til en vigtig back hos Eagles. Godt overblik og gode beslutninger kendetegner Lasse Mortensen. Et kæmpe potentiale skal forløses over de kommende sæsoner, hvor i hvert fald den næste bliver i Herlev.  

Også Matthias Asperup er altså klar for Herlev, der i forvejen også har Daniel Baastrup-Andersen på kontrakt for den kommende sæson. 


Skarpt sønderjysk comeback: 3-2-sejr over Rungsted 20 VILDE SEKUNDER: Aalborg brød forbandelsen og bragte sig foran mod Esbjerg