Den populære målmand skal fortsat danne par med Patrick Galbraith

Et af de stærkeste målmandspar - statistisk set det stærkeste i Metal Ligaen - fortsætter i den kommende sæson i buret hos SønderjyskE. Patrick Galbraith har i forvejen kontrakt næste år, Nicolaj Henriksen har skrevet en kontrakt for to sæsoner, meddeler sønderjyderne her til morgen.

- Nicolaj Henriksen blev hurtigt en populær spiller, efter vi hentede ham i Esbjerg sidste sommer. Han fik fra dag ét vist, hvilken fremragende målmand han er, og vi er meget glade for, at vi også i næste sæson råder over en stærk dansk duo på målmandspositionen, siger SønderjyskE-direktør Klaus B. Rasmussen, direktør for sønderjyderne. 

- Med Galbraiths skade i sidste sæson fik Henriksen rigtig mange kampe, men trods belastningen stod han blændende kamp efter kamp, og han havde også en stor aktie i Continental Cup-guldet, da vi hentede de historiske medaljer i januar. Nu har vi i hvert fald et godt udgangspunkt til den kommende sæson, når vi ved, at Henriksen eller Galbraith vil være vores sidste skanse, lyder det.

Nicolaj Henriksen stod med en reportage på 90.90 i sidste sæson, mens Galbraith ramte 90.89 for sønderjyderne, inden slutspillet desværre måtte aflyses. 


108.800 kroner: Herlevs trøjeauktion var en succes Jessen fortsætter, Uldall gør comeback i Herning