Nicolaj Henriksen forlader barndomsklubben og tørner i den kommende sæson ud for lokalrivalerne fra SønderjyskE.

Det er ikke længe siden, at Kasper Krog meddelte, at han ville søge til en ny klub for at mere istid i den kommende sæson. Nu er der hentet en ny backup-målmand til SønderjyskE i form af en tidligere Danmarksmester fra Esbjerg. Det er 23-årige Nicolaj Henriksen, der skifter til Vojens og omegn. 

– Nicolaj Henriksen er en ung og sulten spiller, der gerne vil fremad, og jeg er glad for, at han kan se sig selv i vores setup. Det er ingen hemmelighed, at Galbraith vil være vores førstemålmand, og det er Nicolaj også klar over, men der er naturligvis konkurrence om pladserne – også på målmandspositionen – og han skal nok få sine kampe i løbet af sæsonen. Vi tror, at han vil udvikle sig godt i vores miljø, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Om Kasper Krogs afgang siger Lykkeskov:

– Han vil gerne prøve noget andet, og det skal der altid være plads til. Vi siger tusinde tak for det, han har gjort her, og vi ønsker ham held og lykke i karrieren fremover, siger Kim Lykkeskov.

Udover Patrick Galbraith og Nicolaj Henriksen har SønderjyskE også Daniel Galbraith og Daniel Kønig Hansen på kontrakt for næste sæson. Derudover er Anders Biel, Mathias Borring Hansen og Andreas Holzmann tilknyttet på talentkontrakter.

SønderjyskE forventer at præsentere flere kontrakter i de kommende uger. 


Har Herlev en rutineret svensker på vej? Målmandsbytte: Krog skifter fra SønderjyskE til Esbjerg