Fynboerne førte 4-0 inden gæsterne kom ind i kampen

Odense Bulldogs-Herlev Eagles 6-3 (3-0,1-0,2-3)

Odense Bulldogs gjorde det for anden fredag på stribe:

Med aggressivt, underholdende spil scorede Odense mål på samlebånd og sendte en københavnermodstander hjem uden point. Denne gang blev det 6-3 mod Herlev, der kom for sent i sving på Fyn.

Allerede tidligt i kampen lagde Sebastian Ehlers næstsidste hånd på en omstilling som Kristian Jensen sikkert eksekverede. Pucken røg gennem benene på Horak. Midt i perioden var Odenses fjerdekæde på spil. Manden der har grebet chancen i Oliver Trues fravær er Philip Rafnsson, og han fik listet pucken i nettet til 2-0 for Bulldogs.

Inden første periode var ovre, drog Henry Hardarson kapital af dårligt forsvarsspil hos gæsterne og Odense var på sejrskurs. Den blev endnu mere sat i anden periode, da Odense gjorde det til 4-0 i powerplay.

Markus Jensen satte sit første mål for et dominerende hjemmehold, der dog fik lidt grus i maskineriet, da Herlev reducerede et par gange og pludselig var med i kampen igen.

I tredje periode lykkedes det både for Matthias Asperup og Lasse Mortensen at reducere for gæsterne, men en udvisning blev kostbar og Skvorcovs - igen en god indsats af ham - gjorde det til 5-2.

Joseph Jonsson skabte et lille håb hos gæsterne med en reducering fire minutter før tid, men måtte se sin tidligere holdkammerat, nu i Bulldogs-klæder, Jesper Thörnberg, lukke kampen i tomt bur.

Fortjent sejr til hjemmeholdet, der nu har en fin udgangsposition i kampen om Metal Final4. Ni point i fire kampe er nærmest den bedste Odense-sæsonstart i mands minde.

SønderjyskE slog til i underholdende kamp i Rungsted Aalborg tog fat i Esbjerg fra start