Gæsterne tippede kampen i tredje periode i Bitcoin Arena

Rungsted var uden et stærkt femkløver i Bitcoin Arena og kunne skrive Matt Pompei på skadeslisten som pt. er alt for lang for vicemestrene. SønderjyskE uden Alex Lavoie og Mathias Borring var stærk nok til at udnytte situationen og vinde 5-3, men det var ikke uden skærmydsler mod et Rungsted-hold, der gav kamp til stregen.

Daniel Kønig Hansen har netop rundet 500 kampe for SønderjyskE og det fejrede han ved at sætte et superhug op i krogen bag Wallin til gæsternes 1-0-mål. Gustav Green scorede - desværre for hjemmeholdet - gæsternes 2-0-mål, da han uheldigt fik staven på en tværpasning. SønderjyskE dominerede i åbningen, men Lucas Andersen fik alligevel reduceret. 

Det var 2-1 efter en første periode, hvor gæsterne endte med at brænde en friløber. Fortjent føring til SønderjyskE. 

Hjemmeholdet fik kæmpet sig tilbage i en tempofyldt anden periode. Nick Moutrey fik leveret en hurtig udligning efter klumpspil foran det sønderjyske mål, men Nikolaj Krag fik hurtigt svaret igen for gæsterne, der havde yderligere mulighed på et straffeslag. 

Villiam Haag forsøgte med et slagskud, men bragede pucken over kassen. I stedet fik Gustav Green sat 3-3-scoring, og Simon Fredriksson fulgte op med et stolpeskud. Men 3-3 efter anden periode. Alt åbent. 

SønderjyskE satte tryk på fra starten af tredje periode. Wallin var på plads, men måtte til sidst overgive sig, da William Boysen scorede til 4-3 for gæsterne. Nikolaj Krag skød på overliggeren, mens Malte Setkov var tæt på at bryde igennem, inden han blev stoppet ulovligt. Rungsted fik ikke noget ud af sin powerplay. 

Nikolaj Krag - en af gæsternes bedste - fik i stedet sat 5-3 og cementerede dermed en fortjent SønderjyskE-sejr. Bedste spillere hos Rungsted var Tim Daly og Lucas Andersen, mens Nikolaj Krag og Mike Little tog æren hos gæsterne. 

 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA HERNING-RØDOVRE Odense leverede igen målfest på hjemmebane