Yannick Vedel afgjorde foran 1811 tilskuere

Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 3-2 (0-2,1-0,1-0) 1-0 Fynboerne havde trukket 1811 tilskuere ind til enkrones-kampen, og de fik en Odense-sejr at gå hjem på, men til gengæld er Rødovre nu definitivt i slutspillet og kan allerede nu begynde at forberede sig på en serie mod Aalborg, der vinder grundspillet.

Mighty Bulls begyndte kampen fredag aften som lyn og torden. Matthias Asperup og Marko Virtala scorede to fortjente mål til Rødovre, og det lignede en sikker kurs mod udesejr.

Det var syvende periode på stribe uden Odense-scoringer, men fynboerne fik hul på bylden i anden periode. Måske inspireret af gamle Bulldogs-legender fra

Henry Hardarson, ambassadøren for enkrones-kampen, reducerede til 1-2 tidligt i anden periode, og det var begyndelsen til en periode, som Odense havde godt fat i - dog uden at få scoret.

Det fik Hardarson igen i tredje periode, hvor han udlignede til stor jubel for hjemmeholdets fans. For anden gang på stribe omkring 2000 mennesker i VinMedKant. Der er gode perspektiver for Odense, hvis der er midler til forstærkning næste sæson.

Rødovre spillede uden den store inspiration i kampens sidste halvdel, og det var derfor en logisk konsekvens, at Odense også vandt overtiden. Det var Yannick Vedel, der afgjorde sagerne blot 54 sekunder inde i forlængelsen.

Tæt kamp i Nordsjælland, Rungsted slog SønderjyskE i finalerevachen Esbjerg afgjorde med klassekasse og vandt i Herning