Kampstart 20:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg afslutter en hektisk og hidtil perfekt uge med hjemmekamp mod Herlev. 

Nordjyderne har hidtil vundet over Rungsted, Rødovre og Odense og tager i aften imod Eagles, der nærmest er røget direkte i bussen efter nederlaget mod Esbjerg.

Hårdt arbejde venter for trætte ben hos begge hold, men alt taget i betragtning så er Aalborg mere end stor favorit mod gæsterne i aften. Eagles kommer med en grum stime på syv nederlag på stribe og har oven i købet en del folk ude, mens Aalborg omvendt stille og roligt begynder at få folk tilbage. 

Men indsatsen i den seneste 5-4-sejr over Rødovre var sportschef Ronny Larsen ikke tilfreds med.

- Der kommer nogle svipsere, og vores bundniveau er for lavt, det bliver vi nødt til at hæve, men der er også årsager til det. Vi har på det seneste haft 20 mand syge, nærmest ikke trænet, og vi har et hårdt program, siger han.

Herlev kommer fra et nederlag mod Esbjerg, hvor Eagles lancerede et stærkt comeback i slutfasen. Men for sent.

Det forventer vi: At gæsterne virkelig er vågne fra første sekund, hvor Aalborg kommer til at lægge pres. Overlever Herlev? 

Hold øje med: Tobias Ladehoff har rundet de 30 point og er virkelig stærkt kørende for øjeblikket for Pirates. Hos Herlev var det igen Anton Johansson, der igangsatte holdet med sin 1-3-scoring i aftes. Svenskeren kommer til at trække mange minutter også i aften.

De indbyrdes kampe: Herlev vandt de to første opgør med 2-0 og 2-1, men siden har Aalborg altså taget grum revanche med 5-2 og senest 8-1 over ørnene. 

Statistikken: Sikke en formkurve Herlev kommer med. Syv nederlag på stribe og er altså oppe imod Aalborg, der omvendt kommer med fem sejre og 13 point i den seneste håndfuld matcher. 

Skader/karantæner: Matthias Asperup, Magnus Molge, Ziga Pesut og Jake Horton sad ude for Herlev i går, og det er en tung byrde at savne for Eagles. Aalborg var senest i Rødovre uden Ian Edmondson, Pierre-Olivier Morin og Julian Jakobsen. 


VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Esbjerg Herning udnyttede fynsk kollaps og tog storsejr med hjem i bussen