Kampstart 19:00 i Bentax Isarena

Det er nu og da, at to hold mødes ude og hjemme i dobbeltopgør med få dages mellemrum. Men at et hold skal rejse tværs over landet både tirsdag og fredag i et grundspil, hører til sjældenhederne. Det bliver ikke desto mindre Herlevs lod i dag og om et par dage igen, når turen to gange på stribe går til Bentax Isarena, hvor topholdet fra Aalborg venter.

En god lang tur for Eagles, der kommer fra et nederlag mod et andet nordjysk hold, Frederikshavn. Efter fire sejre på stribe tabte Herlev hjemme med 1-4 i årets første kamp, hvor ørnene faktisk havde gode muligheder og vandt skudstatistikken, men altså måtte bøje sig for den nordjyske førstekæde.

Vi skal helt tilbage til sæsonpremieren for at finde det første opgør mellem de to klubber i Bentax Isarena. Dengang vandt Aalborg med 4-1 og har derefter fulgt op med to sejre i Herlev. Kampe, hvor Eagles har været rigtig godt med, men er faldet for større effektivitet hos Pirates.

Aalborg blev holdt nede af Herning i kampen lige efter nytår? Eller var det Aalborg, der spillede sløvt og uinspireret? Var sidstnævnte tilfældet, bliver det formentlig et strammere og mere koncentreret Pirates-hold, vi får at se i aften.

Hold øje med: Emil Jidskog skal stå en brandkamp i aften, hvis Herlev skal have point med hjem. Blandt andre skal han forsvare sig mod Martin Højbjerg, der har spillet en flot sæson hidtil.

Det forventer vi: At Herlev kommer under pres i Aalborg. Hjemmeholdet er tung favorit, opsat på at vende trenden fra Herning og mon ikke det giver sig udslag i Aalborg-sejr?

Skader/karantæner: Herlev manglede Luis Blak Olsen mod Frederikshavn for nylig, Aalborg uden Marcus Pedersen mod Herning.

Historikken: Aalborg har gennemgående ret godt tjek over Herlev med ni sejre i de seneste 10 kampe. Sidste sæson bød på fire Aalborg-sejre over aftenens gæster, der vandt en enkelt gang i Bentax Isarena.

Statistikken: Trods nederlaget mod Frederikshavn ligger Herlev på toppen af barometeret over de seneste fem kampe med 12 point. I samme periode har Aalborg taget 10 point.  


Transferdeadline falder 17. februar i denne sæson OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Frederikshavn White Hawks