Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Gentagelsen af sidste sæsons semifinaleduel spilles igen i aften i Rungsted, hvor hjemmeholdet skal forsøge at vende tilbage i den indbyrdes serie efter den gevaldige lussing, som Hjalmarssons tropper fik i det seneste indbyrdes opgør.

Her vandt Frederikshavn hele 8-1 i Nordjyske Bank Arena på en aften, hvor alt lykkedes for White Hawks, mens Rungsted ramte et absolut lavpunkt. 

Mon ikke det bliver lidt tættere i aften, hvor Rungsted skal forsøge at revanchere sig for det seneste nederlag mod SønderjyskE, mens White Hawks kommer fra en sejr hos Herlev. 

Rungsted-direktør Thomas Friberg i klubbens kampprogram:

- Egentlig spillede vi meget godt i store dele af kampen, men det hjælper ikke, når vi giver alt for meget til modstanderen i egen zone. For mange personlige fejl sætter vores spilkoncept under pres, og det skal vi simpelthen have ryddet op i. Det er ikke interessant at pege fingre ad enkelte spillere, for vi taber som hold og som enhed.

- Vi skal som hold bakke op om hinanden, og vi går i krig sammen. Jeg ved, at der har været fokus på det op til kampen mod Frederikshavn, og jeg forventer en reaktion i aften, skriver direktøren. 

Hold øje med: Mon ikke Rungsted også har haft fokus på at finde ud af, hvordan Frederikshavns topspillere stoppes? Aleksandr Bumagin, Dane Fox og Christopher Frederiksen var (igen) flyvende i Herlev i 4-1-sejren, og kan man sætte en stopper for den trio, er man kommet langt med at stoppe White Hawks. 

Det forventer vi: At Frederikshavn vil stå roligt og skarpt og vente på omstillinger, som man gjorde mod Herlev senest. Til gengæld vil Rungsted nok også spille med lidt mere omtanke end mod SønderjysKE, og så kunne det sagtens ende med en sen afgørelse i Bitcoin Arena.

Skader/karantæner: Rungsted formentlig uden to gange Persson, Jelert og Poulsen, mens Frederikshavn blot mangler Mathias Mølgaard for øjeblikket. Og så er der stadig et hul at udfylde på en af backpladserne. 

Historikken: Inden Frederikshavns store 8-1-sejr var det faktisk Rungsted, der havde overhånden med fire sejre på stribe (to fra sidste sæson, to fra denne sæson) mod nordjyderne. 

Statistikken: Fire spillere har stået for 53 af Frederikshavns 98 mål: Topkæden og så Søren Nielsen, der har hugget 11 kasser ind. Hos Rungsted er TJ Moore (16 mål) og Marcus Olsson (15 mål) "standouts" blandt måljægerne. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Herlev Eagles OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE