Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Første hjemmekamp for Rødovre i det nye år, og en aften, hvor det gælder genoprejsning for hjemmeholdet efter nederlaget i Odense søndag eftermiddag. 

Groft sagt gælder det for Rødovre om at blive klar til kvartfinaleserien og stille og roligt begynde at få holdet kørt ind i en rytme og nogle kæder, der kan være klar til slutningen af februar og noget, der lige nu ligner en duel mod topholdet fra Aalborg i kvartfinalen. 

Første skridt kan tages i aften mod et SønderjyskE-hold, der står overfor et kanonhårdt program i de kommende dage med kamp i aften og derefter tre kampe i weekenden i Continental Cup Super Final på hjemmebane.

- Vi kender Rødovre. Vi ved de kommer som lyn og torden, så vi skal være ude af bussen og have fuld fokus fra kampens start. Det er en nødvendighed for at få point med hjem, siger SønderjyskE-backen Daniel Kønig Hansen, der er tilbage hos gæsterne efter en længere skadespause.

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt at sidde udenfor med en skade, men jeg har jo kunne se at holdet har spillet nogle gode kampe, så det hjælper selvfølgelig på det, og kroppen har det super igen, så jeg er klar til at yde min del, siger SønderjyskE-backen til klubbens hjemmeside. 

Historikken: Det var netop som lyn og torden, Rødovre indledte seneste kamp mod SønderjyskE. I Vojens var stillingen 4-0 til Mighty Bulls efter blot 16 minutter, inden SønderjyskE lancerede et alvorligt comeback og tabte 5-6 efter overtid. De to tidligere kampe er vundet af SønderjyskE (6-2 og 2-1)

Statistikken: Formen er på SønderjyskE's side: Tre sejre i de seneste tre kampe i modsætning til Rødovres tre nederlag, kulminerende med det ærgerlige nederlag i Odense søndag.

Hold øje med: Steffen Klarskov og Virtala-brødrene var Rødovres offensive personligheder i Odense. De bliver katalysatorer i aften igen. Hos SønderjyskE er netop føromtalte Daniel Kønig Hansen tilbage igen og forstærker en backlinje, der har kæmpet hårdt på det seneste.

Skader/karantæner: Anthony Nigro stadig ude hos SønderjyskE, formentlig, mens Christian Silfver også har været skadet på det seneste. Det samme gælder Patrick Galbraith. Frederik Bjerrum er lidt ind og ud pt, men Daniel Kønig Hansen er altså tilbage. Hos Rødovre spillede man uden Keskitalo, Asperup, Carlsen og Kasper Larsen søndag, mens Julius Nyqvist endelig fik comeback.

Det forventer vi: En jævnbyrdig kamp mellem et revanchesultent Rødovre-hold og et SønderjyskE-mandskab, der måske sparer nogle spillere med henblik på weekenden. Det kunne godt blive en overtid. 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Frederikshavn White Hawks Continental Cup: Det går op og ned for SønderjyskE's polske modstander