Kampstart 19:30 i Bentax Isarena

We'll meet again. 

Sådan må Herlev- og Aalborg-spillerne have tænkt efter tirsdagens kamp i Bentax Isarena, hvor Aalborg vandt 4-1. De kunne også tænke på filmen "Groundhog Day", hvor skuespilleren Bill Murray dag efter dag møder op og møder det samme scenarie, som han så forsøger at lave om på.

De to trænere, Murray og Wener, kan tænke over, hvilke ting, de kan ændre for at "narre fjenden" og det spændende er i den henseende om Aalborg-coachen fortsætter med "den rystede pose" i forhold til normalen, eller om han ryger tilbage til de gamle kæder for at Herlev skal få noget nyt at smage i aften.

Herlev Eagles-træner Wener betoner formentlig, at ørnene ikke skal have en så dårlig start, som det var tilfældet i tirsdag, hvor Aalborg kunne spille ud fra en 2-0-føring.

Det er ikke nemt at håndtere på Danmarks sværeste udebane.

Det forventer vi: At Herlev forsøger at stå i en tæt defensiv og med en pakket midtzone, så hjemmeholdet ikke kommer med fart ind Eagles-zone. Herlev har det gennemgående meget vanskeligt i Nordjylland, men har i denne sæson "idealkampen", 1-1 i ordinær spilletid i Frederikshavn at se tilbage på. Aalborg naturligvis favorit. 

Historikken: Herlev har det meget vanskeligt mod Aalborg i indeværende sæson. I fire indbyrdes opgør har Pirates således 11-1 i point, og det er næppe ørnenes yndlingstanke at skulle møde Pirates i en kvartfinale.

Statistikken: Anders Krogsgaard og Brett Thompson var igen-igen topscorere i istid for deres respektive mandskaber i tirsdagens kamp. Begge spillede knap 23 minutter. Her kan man tale om nøglespillere.

Hold øje med: Vi kigger igen på Jidskog i Herlev-målet, der skal stå en kongekamp, hvis Herlev skal have point med hjem fra nord. Han bliver udfordret af Højbjerg-tvillingerne, der begge har leveret flot i denne sæson og kunne banke på til de yderste mandater i en eventuel VM-trup.

Skader/karantæner: Sebastian Bergholt sad sammen med Marcus Pedersen ude i tirsdags for Aalborg, hvor Herlev havde fire hele kæder med i bussen. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Esbjerg Energy Rødovre: Detaljerne stemte bedre mod SønderjyskE