Bedre defensiv holdning tirsdag aften gav pote, siger træner Lehtonen

Rødovre Mighty Bulls rejste sig igen efter søndagens nederlag i Odense. Det blev 3-2 efter straffeslag over SønderjyskE i en tæt kamp, hvor træner Riku-Petteri Lehtonen glædede sig over at de små ting stemte bedre end i Odense.

Det siger han til klubbens hjemmeside. 

- Der var mange små elementer, som vi gjorde godt eller bedre end vi har gjort på det seneste. Vi var bedre defensivt i den neutrale zone – selvom de nogle gange kastede sig frem, så var vi klar med alle fem spillere til at vinde pucken tilbage. Vi kan stadig vende spillet hurtigere, når vi får pucken, men det blev meget vanskeligere at score imod os. Og så havde vi ikke nogle dumme pucktab, lyder det.

Om søndagens match i Odense siger han:

- Ja, Odense-kampen var en stor skuffelse. Nogle få fejl vender kampen til deres fordel, men vi skal også give kredit til Odense. De kæmpede hårdt og havde en vinderattitude selvom de har tabt mange kampe. Men SønderjyskE-kampen giver os noget selvtillid og noget tillid til måden vi vil spille på.

Rødovre møder Esbjerg på hjemmebane i morgen og Mighty Bulls skal skrabe en god del point sammen, hvis et kvartfinalemøde med stærke Aalborg skal undgås. Lige nu ligger det til, at de to klubber tørner sammen, når vi kommer frem til slutspillet senere på sæsonen. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Herlev Eagles Frederikshavn: Håber på Räsänen, overvåger markedet