Kampstart 18:00 i Gigantium Isarena

Aalborg Pirates skal forsøge at komme i sving igen efter et par sure nederlag mod Rungsted og Frederikshavn, der har efterladt nordjyderne med en nedadgående formkurve.

- Vi skal hjem og have kigget på kampen. Der er nogle ting, vi skal have forbedret i forhold til vores måde at håndtere spillet på. Mod Frederikshavn kom vi ud og fik ikke styr på spillet. Vi skal være bedre til at håndtere pucken, end vi var i denne kamp, sagde træner Garth Murray efter kampen mod de nordjyske rivaler for et par dage siden. 

Den plads i Metal Final4, som Pirates tidligt i sæsonen syntes at have sat sig solidt på, er pludselig ikke supersikker mere, men Aalborg kan vel reelt koble Herlev af med en sejr i aften.

Omvendt kan Herlev Eagles med en sejr spille sig direkte ind ræset igen og Herlev kan blot kigge tilbage på den seneste indbyrdes kamp, hvor det altså blev til en 2-0-sejr over Aalborg efter en stærk, disciplineret indsats, hvor defensiven var i højsædet. 

Men også Herlev er ligesom Aalborg inde i en periode med vigende formkurve. Den hedder fire nederlag i de seneste fem kampe for Herlev, der vel nærmest skal præstere det omvendte i de næste fem kampe for at komme ind i Final4-varmen.

Hold øje med: Kunne man forestille sig, at Murray mikser lidt i kæderne for at få lidt friskhed ind på Aalborg-holdet? Hos Herlev skal de stærke forwards Horton og Osterberg vise sig frem, når chancerne dukker op. 

Det forventer vi: Herlev kommer under tungt pres, og vil spille på kontra ud fra en solid defensiv. Det bliver vanskeligt mod den stærke Aalborg-offensiv.

De indbyrdes kampe: Herlev vandt sæsonens første match med 2-0, mens Aalborg altså forinden havde vundet de ni seneste indbyrdes kampe mod Eagles.

Skader/karantæner: Aalborg var uden Mikkel Højbjerg, Kirill Kabanov og Emil Marcussen i Frederikshavn. Herlev manglede vigtige "Flash" - Alexander Lindqvist Hansen - i 3-5-kampen mod Esbjerg.

Statistikken: Der kan sagtens komme "mål på drengen" i aften. Sammen med Esbjerg er Aalborg og Herlev de to hold, hvis kampe samlet set bliver krydret med flest scoring. 


Ørnene baskede endelig med vingerne i Jylland Pirates investerer: LED-bander for 2,5 millioner kroner skal løfte økonomien