Opgradering af Gigantium skal give Pirates-organisationen endnu flere sponsormuskler

Der er som altid fart på Aalborg Pirates og  nu satser klubben yderligere på at forøge sponsorindtægterne foretager organisationen nu sin største investering nogensinde.

Det skriver Nordjyske, der kan fortælle, at Pirates investerer i hele 198 meter LED-bander, som kommer til at præge Gigantium Isarena. Senere kommer banderne omkring udskiftningsboksene til, så Pirates når op på over 200 meter med LED-bander.

- Det er en investering i omegnen af 2,5 millioner kroner. Det er en stor investering for os, men vi har naturligvis regnet på det, og det er en investering, der gerne skal give mulighed for at løfte vores kommercielle del yderligere i de kommende år, siger Pirates-direktør Lars Laursen til Nordjyske.

Helt lavpraktisk betyder LED-banderne, at Aalborg Pirates i løbet af sæsonen kan imødekomme nye sponsorer, når skiltene ikke er "faste", som på en almindelig bande.

De nye bander skulle være klar til brug i slutningen af oktober, hvorefter jagten på sponsorer og samarbejdspartnere altså kan intensiveres i Aalborg.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Herlev Eagles VETERANMATCH: Støtte og hæder fortsætter i de kommende dage