Veteranerne hyldes i aften i Aalborg og de kommende dage i Metal Ligaen

Du har sikkert lagt mærke til det: 

Metal Liga-klubberne har spillet i specielle trøjer og der har været pick-a-jersey efter en håndfuld kampe. Operators Hockey spillede forkamp til Herning-Rungsted i mandags med den tidligere Metal Liga-profil Lasse Lassen som ambassadør, og der er opstået nye veteranhold rundt omkring i landet, senest Esbjerg Heroes - mere passende tilnavn kan et nyt veteranhold næsten ikke få. 

Desuden har veteraner været på isen for at blive hædret inden kampene, og i aften i Aalborg vil der ligeledes være hyldesttrøjer og masser af aktiviteter op til kampen mod Herlev. 

I Odense fortæller Martin Larsen om, hvad der sker fredag aften og hvorfor Veteranmatchen mod Herning er speciel.

Alle klubber i Metal Ligaen, 3F Superligaen, 1. divisionsklubben Esbjerg samt 13 kommuner på tværs af hele landet er med i Veteran Match, som kombinerer stadionhyldest af veteraner med en indgang til arbejdsmarkedet.

- Med Veteran Match forsøger vi at give noget tilbage til de mennesker, der har ofret sig for et større formål. Med den seneste udvikling i Afghanistan in mente er det afgørende for os, at vi giver noget tilbage i form af konkrete initiativer, der viser vores støtte, siger Jette Albinus, bestyrelsesmedlem i Danmarks Idrætsforbund og oberst i Forsvarskommandoen.     

I jobmatchen går Superliga-klub, ishockeyklub og kommune i hvert enkelt lokalområde sammen om at matche netværk med ledige veteraner med henblik på eksempelvis flexjob eller virksomhedspraktik.


Pirates investerer: LED-bander for 2,5 millioner kroner skal løfte økonomien CHL: Første forsøg kiksede på få minutter i anden periode for Rungsted