Kampstart 19:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Top mod bund i aften i Aalborg, hvor hjemmeholdet må siges at være storfavorit mod gæsterne fra Vestegnen.

Aalborg Pirates har været svingende på det seneste, men fandt sig selv igen i løbet af ugen med en ganske sikker sejr i Herlev. Her var Pirates skarpe med fire scoringer i første periode og holdt derefter fornuftigt fat i kampen i Spar Nord Arena.

Patrick Bjorkstrand fortsatte med at være motor for et Aalborg-mandskab, der nok manglede et par profiler, men altså sagtens kan stille folk nok til at rulle på med et bredt mandskab. 

Formentlig er det også recepten mod Rødovre i aften. 

Rødovre Mighty Bulls' hjemmeside sætter fokus på den nye mand Gustaf Berling op til kampen. Han glæder sig til at stifte bekendtskab med nordjyderne. 

- Det bliver min første kamp mod Aalborg, så jeg ved ikke så meget om dem. Vi kan kun tage dertil med en god indstilling til kampen og spille vores eget spil. Og så forsøge at afgøre kampen i ”special teams”, da jeg synes, vi spillede godt sidst mod Odense, fortæller han.

- Det tog et par kampe at komme ind i et nyt system og en ny liga - her er der lidt mere tempo og fysisk end i den norske. Men det føles bedre for hver kamp, ​​og det er altid rart, når pointene begynder at falde ind.

- Lundgren, Kjær og jeg taler meget om, hvordan vi skal spille i forskellige situationer, og vi supplerer hinanden godt. Kjær med sin hurtighed og skud, Lundgren som er meget allround, og god til at dække pucken og skabe chancer, og jeg, som forsøger at bruge min størrelse til at komme til farlige situationer.

- Vi skaber meget i hver kamp, ​​men jeg ved, at vi har endnu bedre hockey i os og håber at kunne hjælpe holdet til flere point, så vi er med og kæmper om playoff-hockeyen til foråret.

Det forventer vi: Et defensivt orienteret Rødovre-mandskab, der vil forsøge at lokke Aalborg ned i tempo og samtidig forsøge at "støde igen" med omstillinger og udnytte eventuelle muligheder i powerplay.

De indbyrdes kampe: Dermed kommer Rødovre med nøjagtig samme recept som senest i Aalborg, hvor det lykkedes at hive et enkelt point med hjem i et 1-2-nederlag lige før landsholdspausen. I to opgør forinden vandt Aalborg med 5-2 i hjemme og hele 9-1 i Rødovre. 

Hold øje med: John Muse skal indstille sig på en travl aften og skal formentlig hive en stor kamp frem, hvis Rødovre skal have noget med hjem fra Aalborg, hvor Johan Skinnars står klar til at skyde ham varm.

Statistikken: Formtabellen fortæller faktisk en anden historie end "den rigtige tabel". Rødovre står med syv point i de seneste fem kampe, mens Aalborg har seks point i den sidste håndfuld matcher. 

Skader/karatæner: Kabanov, Spelling og Panelin-Borg sad udenfor i sidste kamp for Aalborg i Herlev. Rødovre uden Alberto Pison senest i kampen mod Odense. 

 


U20-HERRERNE: Hård premiereaften mod Hviderusland ODENSE snuppede det vigtige bonuspoint i Herlev, Asperup lavede hattrick