Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Nøglekamp mellem tabellens nummer fem og seks, fordi både Frederikshavn og SønderjyskE stadig kan nå at hente Herning på fjerdepladsen, men i øvrigt også har mulighed for at spolere den chance for hinanden i to kampe i weekenden.

Frederikshavn er inde i en periode på ret køl og med sejre over Rødovre og to gange Herning i sidste uge, fandt Jari Pasanens hold endelig den konsistens, man har søgt efter længe. 

God uge i Vendsyssel, hvor man kan glæde sig over, at den nye finne Elias Ulander formentlig får debut på backlinjen, der nu vil tælle fire imports plus en række glimrende danskere. Frederikshavns mandskab ser slet ikke så dumt ud endda, når det er ved at være fuldtalligt.

Det samme vil gælde SønderjyskE, der savnede fire centere og syv angribere i alt mod Rungsted tirsdag. Stærk indsats af sønderjyderne, der næppe får alle mand klar i aften. Men et par stykker eller tre måske?

I hvert fald må Matt Salhanys papirer snart være på trapperne.

- Alle vores fire centerspillere var ude, men holdet stod sammen som i Metal Final4. Hele holdet fightede, som jeg gerne ville spille, sagde Mario Simioni efter kampen mod Rungsted. 

Skader/karantæner: Mike Hammond er tvivlsom hos Frederikshavn, mens SønderjyskE definitivt har sagt farvel til Daniel Nielsen for sæsonen. Matt Salhanys papirer må være på nippet. Ude mod Rungsted var desuden Cameron Brown, Victor Rollin Carlsson, Emil Bejmo, Mads Eller og Anders Biel. 

Historikken: De fire hidtidige kampe mellem de to mandskaber er endt med fire sejre på hjemmebane, altså 2-2 i matcher. Hjemmesejre også i weekenden eller?

Hold øje med: Mathias Borring Hansen spillede en stor kamp tirsdag aften og er kommet godt i den seneste del af sæsonen. Hos Frederikshavn stod Bumagin i sidste uge for fem assister i tre kampe. Hans betydning bliver ikke mindre.

Statistikken: Ganske kuriøse kampe hidtil. Frederikshavns 1-5 til 7-5-sejr direkte på tv fredag aften, efterfulgt af et 0-4-nederlag om søndagen i Vojens. Og så to gange tenniscifre: 6-2 til SønderjyskE, 6-1 til Frederikshavn. Klar til tredje og afgørende sæt?

Det forventer vi: At Frederikshavn med måske fuldt hold er favorit mod SønderjyskE, hvis arbejdsindsats og evne til omstillinger ikke skal undervurderes. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Herlev Eagles OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates