Kampstart 19:30 i VinMedKant Arena

Sikke en match vi har foran os i Odense, hvor hjemmeholdet er under tungt pres. 

Fynboerne skal ganske enkelt hente tre point, hvis Rødovre omvendt skal lægges under pres, inden forstadskøbenhavnerne søndag drager til Herning. 

Intet mindre kan gøre det for Odense, der i realiteten er syv point efter Rødovre, eftersom Mighty Bulls er bedst indbyrdes. 

Fynboerne har været stærkt kørende på det seneste og står langt mere stabilt i banen end tidligere på sæsonen. Dale Mtichell er blevet knivskarp her sent på sæsonen, og er en katalysator i førstekæden, hvor han sammen med Oliver Anker Christensen og Georgs Golovkovs har gjort det fremragende på det seneste.

Herlev halter for øjeblikket og har lukket 15 mål ind i de seneste tre kampe. Men man skal aldrig undervurdere Patric Weners mandskab, som lige pludselig kan overraske som det var tilfældet sidste tirsdag i Herning.

Men tungt tab med Jesper Thörnberg ude med hjernerystelse. Svenskeren er glasuren på kransekagen hos Eagles.

Det forventer vi: Et Odense-hold, der vil komme aggressivt og offensivt ud og forsøge at pirke til et Herlev-mandskab, der er lidt presset på kræfter og selvtillid lige nu.

Hold øje med: Ales Sova har netop forlænget sin kontrakt med fynboerne og spiller med stor afklarethed og selvtillid i den fynske defensiv. Hos Herlev skal Luis Blak Olsen gå forrest som leder i en tid, hvor Herlev leder lige rigeligt efter de gode dage.

Historikken: Det er sjette gang de to hold mødes og "serien" fuldendes dermed. Herlev har tre rene sejre, Odense har en enkelt, mens det seneste møde blev vundet i overtid af Herlev.

Statistikken: Taber Odense slutspilspladsen i overtid og straffe? Det kan vi ikke afvise, eftersom Odense i seks forsøg ikke har fået bonuspoint en eneste gang. Herlev er - ganske uvant - under Odense i formbarometeret for de seneste både fem og 10 kampe. 

Skader/karantæner: Christopher Kamph er ude med karantæne for Odense, mens Tadeas Galansky senest sad ude i Vojens. Hos Herlev er uden Jesper Thörnberg og manglede senest Magnus Koch, Mikkel Persson, Tobias Ruelykke, Max Vilstrup Olesen, Simon Golbert og Joonas Riekkinen


SEKS SPILLEDAGES KARANTÆNE til Charles Corcoran, Esbjerg Energy OPTAKT: Frederikshavn WH-SønderjyskE