Kampstart 19:00

Det er top mod bund i aften i Frederikshavn, når Odense Bulldogs kommer på besøg i Nordjyske Bank Arena. 

White Hawks har revanche til gode for sidste indbyrdes møde, hvor fynboerne stille og roligt snuppede en 2-1-sejr over White Hawks i en kamp, hvor det lykkedes at neutralisere nordjydernes offensiv totalt.

Men omvendt kommer Odense også fra en forfærdelig kamp lørdag aften, hvor fynboerne gik ned med mand og mus og tabte 1-7 i en kamp, hvor Bulldogs - ganske uvant - ikke helt mødte op.

Det skal dog i den forbindelse nævnes, at Odense stadig er hårdt ramt af skader og at det ikke gjorde tingene nemmere, at en sygdomsramt Sebastian Ehlers måtte blive hjemme. Han har på det seneste været den helt store drivkraft for Odense. 

For Frederikshavns vedkommende har der været tid til at restituere efter den seneste kamp, som ligger næsten en uge tilbage. Det er en lang pause på nuværende tidspunkt af sæsonen, hvor kampene falder i stimer. 

Derfor kommer hjemmeholdets spillere med friske ben, og mon ikke træner Jari Pasanen er ganske tilfreds med, at aftenens hjemmehold lige har fået lidt hvile. 

Det forventer vi: Frederikshavn går ind som ganske stor favorit i aften med Odenses dårlige kamp i Esbjerg in mente. White Hawks kommer til at presse fynboerne fra start. Spørgsmålet er, om Odense kan overleve den storm fra White Hawks, der uvægerligt vil komme.

Hold øje med: Kirills Goloha kom til Frederikshavn med kampe i ikke alt for store ligaer på sit cv. Men letten er kommet i gang og er faldet glimrende ind på holdet hos White Hawks på det seneste og belønnet med en kontrakt for resten af året. Hos Odense skal Jonatan Tanus finde nettet igen og er en af de spillere, der skal løfte et hårdt ramt Odense-mandskab.

Skader/karantæner: Frederikshavn har stadig Mads Larsen, Bumagin og Galansky siddende udenfor, mens Odense senest var uden Radek Cip, Topi Piipponen, Christopher Kamph, Gorm Topholt og Sebastian Ehlers. Man kan på Odenses vegne håbe, at Ehlers er tilbage igen efter overstået sygdom. 

De indbyrdes kampe: En til hver foreløbig i sæsonen. Frederikshavn vandt den første kamp med 6-1 i Odense, mens fynboerne tog revanche ved at vinde 2-1 i Frederikshavn i den anden match i sæsonen.

Statistikken: White Hawks foran i formbarometeret med 12 point i de seneste fem kampe, hvor Bulldogs kun har erobret fem point. 


Bulldogs bed sygdomsramte høge Trøjen er trykt: Aalborg Pirates tæt på ny forstærkning