Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles og Odense Bulldogs tørner sammen i noget, der ligner en regulær skæbnekamp i aften i Herlevs Spar Nord Arena.

Vi siger og har sagt det ofte i disse dage i forhold til Metal Final4, men der er også noget om snakken i næsten hver eneste match for øjeblikket. 

I dag vil denne skribent vove at påstå, at Herlev SKAL vinde for at holde sig i ræset, mens Odense med et nederlag vil ende med at stå rigtig dårligt i kampen om de fire eftertragtede pladser. 

Det er en anden gang de to hold mødes i Metal Ligaen i denne sæson, og den første match var en "Odense Classic" på hjemmebanen på Fyn, hvor Herlev blev overrumplet i kampens begyndelse. Derefter var det en hård kamp for Herlev at komme tilbage, selv om ørnene faktisk i tredje periode nærmede sig point i Odense.

Herlev kommer fra den seneste 5-3-sejr i Rødovre for en uge siden, hvor spillet var net uden at være prangende. Eagles-angriberne var skarpe til at udnytte modstandernes fejl og scorede, når lejligheden bød sig, men spillemæssigt skal Herlev-mandskabet oppe sig mod et Odense-mandskab, der byder på en mere kompakt og fysisk spillestil end Rødovre. 

Odense har været igennem sæsonens første lille downperiode med nederlag mod Rungsted og Esbjerg og blot en enkelt scoring i to kampe og med en ganske vanskeligt program i vente, så er fynboerne for første gang i efteråret 2022 under pres.

Spændende, hvordan Thompsons tropper håndterer den situation i aften.

Det forventer vi: En helt tæt kamp, der sagtens kan ende med at blive underholdende og med en del mål, for hverken Herlev eller Odense er hold, der er særlig gode til at gemme sig. 

Hold øje med: Jesper Thörnberg klar til at give den gas mod sine gamle holdkammerater i sin gamle hjemmearena, mens Herlev kunne glæde sig over, at Anton Johansson var tilbage mod Rødovre med sine offensive kvaliteter.

Skader/karantæner: Odense har været uden Rasmus Simonsen på det seneste, mens Herlev mod Rødovre stillede i stærkeste opstilling. 

Statistikken: Odense har blot spillet tre udekampe hidtil - med to point til følge - mens Herlev står med en sejr i regulær tid i fire hidtidige hjemmekampe.

Historikken: Altså blot et enkelt opgør hidtil mellem de to mandskaber som Odense vandt 6-3. Seneste opgør i Spar Nord Arena - i sidste sæson - vandt fynboerne med 4-1 over ørnene. 


Odense tilbage på kurs igen, Herlev Final4-presset HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Aalborg lige her