Kampstart 19:00 i Ørneborgen

Brett Thompson er tilbage i Herlev.

Den gamle Eagles-kaptajn har dog "den forkerte trøje" på, skulle man tro hjemmepublikummet i Spar Nord Arena, for Thompson tørner - som de fleste er klar over - ud for Rungsted Seier Capital i aftenens opgør.

Mon ikke Brett Thompson i første omgang får en varm modtagelse af sit gamle publikum? Han betød i den grad noget for Eagles i de tre sæsoner, hvor han var leder og anfører for holdet og truppen - og han er en af de skikkelser, der virkelig har sat sine spor i Metal Ligaen.

Men klart nok - når først klaveret spiller og kampen er i gang i Herlev, stopper opbakningen fra publikum formentlig i en fart. Sådan skal det være. 

Rungsted kommer fra en meget fin kamp mod SønderjyskE, hvor Brett Thompson var i kæde med Magnus Carlsen og Matt Pompei. De tre kørte godt sammen og mon ikke der er genvalg til trioen i aften?

Herlev havde en forfærdelig weekend på den anden side af Storebælt, hvor det blev til nederlag på 1-6 hos Odense og 2-7 i Aalborg. Efter sejren over Esbjerg kom Eagles dermed ned på jorden igen. 

I aften er cheftræner Patric Wener tilbage i boksen med Erik Vikström som assisterende coach og der er næppe tvivl om, at Eagles-spillerne ønsker at give Wener den perfekte comebackgave i form af tre point. Mon ikke også posen rystes lidt efter to store nederlag?

Hold øje med: Rasmus Andersson og Mattias Persson lavede et "klassisk" Rungsted-mål i powerplay. Det koster dyrt at være i undertal, hvis de to er i topform. Alexander Lindqvist-Hansen har lavet fem point siden landsholdspausen og virker til at være i fin form.

Det forventer vi: En helt åben kamp mellem to offensivt indstillede mandskaber med "fremad-filosofi". Skulle vi på baggrund af de seneste kampe kalde Rungsted for lille favorit?

Historikken: Til gengæld kan Herlev bryste sig over at have vundet de to opgør i sæsonen mellem de to hold. Herlev står med fem point efter en sejr i overtid og en enkelt triumf i ordinær tid. Får Rungsted brudt den stime i aften?

Statistikken: Rungsted kunne glæde sig over seks forskellige målscorere i kampen mod SønderjyskE for nylig. Herlev tog imod hele 11 mål i fem mod fem-spillet i kampene mod Odense og Aalborg. Den blødning skal stoppes.

Skader/karantæner: Rungsted manglede senest Nick Moutrey og Jacob Gammelgaard i kampen mod SønderjyskE. Herlev var i Aalborg uden Philip Alftberg og Jesper Alasaari i forsvaret, mens en trio af unge spillere blev hjemme til masser af istid i Talentligaen. 

 


Rungsted tæmmede ørnene til sidst RETRO: Et kig ind i Olesens hockeyverden