Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

En enkelt match i Metal Ligaen i aften, når Herlev Eagles tager imod SønderjyskE. 

Herlev kommer med et nederlag mod Odense i bagagen, mens sønderjyderne senest vandt 5-0 over Rødovre Mighty Bulls uden de store problemer. SønderjyskE-træner Mario Simioni håber og satser på, at takterne fra Rødovre-kampen kan fortsættes i aften.

- Man skal ikke tage fejl af Herlev. De tabte ganske vist til Odense, men lige inden havde de slået Esbjerg og Frederikshavn samt tvunget Herning ud i overtid, endda i Hernings egen hule, siger han til klubbens hjemmeside. 

- Vi spillede en rigtig fin kamp hjemme mod Rødovre, hvor vi var det hårdest arbejdende hold på isen og det skal vi også være i Herlev. Kan vi det, og samtidigt spille simpelt og disciplineret hockey, så er der absolut også chancer for en sejr, lyder det fra Mario Simioni. 

Herlev Eagles skuffede i Odense efter en række solide indsatser, og kom først i gang, da Mathias Mølgaard tog en fem minutters-udvisning i kampens slutfase. På det tidspunkt var løbet næsten kørt for Eagles, der havde kortvarigt håb om et comeback, der aldrig helt blev lanceret til hundrede procent. 

Til gengæld kan træner Patric Wener se tilbage på gode kampe mod Frederikshavn, Herning og Esbjerg efter landsholdspausen og Herlev har altså vundet de seneste to hjemmekampe mod jyske mandskaber.

Statistikken: Til gengæld har Herlev det yderst vanskeligt mod SønderjyskE i egen hule. Vi skal helt tilbage til januar 2019 for at finde den seneste Herlev-sejr hjemme over SønderjyskE. Syv gange på stribe har sønderjyderne vundet hos Eagles.

De indbyrdes kampe: Er endt med SønderjyskE-sejr på 4-2 i Herlev og 3-1 på hjemmebane i Vojens. 

Det forventer vi: Hvilket også gør SønderjyskE til naturlig favorit i aften. Mario Simionis mandskab har et eller andet stærkt kørende på "Herlev'sk is" og det skal hjemmeholdet have vendt mentalt. 

Skader/karantæner: Herlev senest uden Max Vilstrup Olesen og ser ganske interessant ud til at have interesse i at for alvor at sætte en fjerdekæde i sving til at aflaste topspillerne. SønderjyskE havde senest Anton Öhman og Mike Szmatula på fraværslisten sammen med de "unge" Jeppe Müller og Jonas Borring Hansen. 

Hold øje med: Magnus Molge har ikke scoret i de seneste to kampe, men havde eller en streak på tre kampe kørende. Kan han finde målnæsen igen, der virkelig er dukket op efter en lidt træg start på sæsonen? SønderjyskE havde en stærkt spillende Cam Brown på sporet mod Rødovre, hvor han i den grad var en motor for angrebsspillet. I aften igen?


Metal Final4: Sådan findes værten VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Herning