Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Kontrastfyldt weekend for aftenens to kombattanter i Herning.

Hjemmeholdet tabte to gange og kom ud med nul point, mens Rødovre fik luft og fem point mod Odense og Esbjerg efter to af sæsonens bedste indsatser.

Der var struktur, vilje og kampgejst over Rødovre-holdet fredag aften, og nu venter Thor Dresler bare på, at forstærkningerne drypper ind i form af den nye import Callahan og skadede spillere. Oliver Reuter skulle være først i køen, har Rødovre for ikke længe siden meldt på sin hjemmeside.

Der er næppe tvivl om, at Mighty Bulls lige nu kigger på muligheden for at slå et godt hul ned til Odense på sidstepladsen.

Herning-træner Ben Cooper var træt af weekendens kampe - ikke mindst søndag mod Frederikshavn.

- Vi lavede ikke ret mange fejl, men netop nu scorer modstanderne på de fejl, vi producerer. Men vi spillede også for meget i vores egen ende, fordi vi ikke formåede at bryde spillet. Og så er vores målmandsspil nødt til at være bedre, sagde Ben Cooper til Herning Folkeblad efter kampen - og satte dermed også Simon Nielsen under pres før aftenens kamp.

Hold øje med: Dermed er kimen altså lagt til en spændende målmandsduel. Rutinerede Nielsen mod formentlig William Rørth, der stod to gode kampe i weekenden. Det plejer at være lig med genvalg i duellen med Voris i Mighty Bulls-buret. 

Skader/karantæner: Herning stadig uden Mads Christensen og Daniel K. Nielsen. Andreas Sørensen og Bjørn Uldall manglede også på backlinjen, mens Peter Eg Larsen og Cam Brace var savnet i angrebet. Brace skulle dog snart være klar igen. Rødovre klarede sig mod Esbjerg uden Zorko. Reuter, Mauritzen, Nielsen og venter altså også på Mitch Callahan.

Det forventer vi: Et sultent Herning-hold, der vil forsøge at lægge tryk på Rødovre fra start. Det er trods alt en ung Rødovre-backlinje, der stille op og det må Ben Cooper have opdaget. Rødovre kommer med klassiske dyder: Godt skøjteløb og hårdt arbejde, som virkelig gav pote med to flotte indsatser i weekenden.

Historikken: Seneste opgør vandt Rødovre 6-4 i en kamp, hvor Herning virkelig manglede folk. Første opgør i sæsonen endte 4-1 til Herning i Kvik Hockey Arena. 

Statistikken: Herning venter også på noget fra Pontus Netterberg, der blot har lavet to assister i sine foreløbige kampe for midtjyderne. Rødovre har Magnus Povlsen virkelig fået lov at arbejde for føden på det seneste med 23-24 minutter på isen. En mand, der altid står for en stor arbejdsindsats. 


TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til Brandon McNally, Odense Bulldogs OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates