Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Der er masser af kampe mellem Aalborg og Herlev for øjeblikket, og lige nu er tendensen jævnbyrdighed.

Seneste møde i Herlev vandt hjemmeholdet med 2-1, mens Aalborg tog revanche søndag eftermiddag i Aalborg med en 3-2-sejr.

Men Eagles gjorde det virkelig vanskeligt for det teknisk stærkt funderede Aalborg-hold og leverede en klog, taktisk indsats, som virkelig er blevet varemærket for Patric Weners hold lige nu.

De indledende justeringer er taget og efter at der virkelig blev lukket mange mål ind i begyndelsen af sæsonen, har Herlev efter Coronapausen omstillet sig og er blevet mere "tætte". 

Nok er Herlev ikke top-sprudlende som i fjor, men kan alligevel kigge på tabellen med største tilfredshed og konstatere, at der er slået et hul på hele 10,5 point ned til Odense. 

Aalborg kommer til Herlev i absolut fin form og med fire sejre på stribe på bogen. Der er mange facetter på Aalborg-holdet, og svigter den ene, træder næste mand frem. Stor, stor bredde og med rutinerede folk, der går forrest. 

Hold øje med: Julian Jakobsen fik en tur på ugens hold og finder både form og lederskab for øjeblikket. Vi noterer os ligeledes, at Daniel Baastrup-Andersen får mere og mere spilletid og ansvar på Herlev-mandskabet og har snittet over 20 minutter i den seneste håndfuld kampe.

Det forventer vi: Noget lignende samme kampbillede som søndag, hvor Aalborg fører kampen, mens Herlev stikker, når muligheden er til stede. Det kan sagtens blive en tæt affære igen.

Skader/karantæner: Aalborg var uden Morin, Lefebvre og Brinkman søndag eftermiddag, hvor Herlev manglede Max Vilstrup Olesen, der endnu ikke har spillet i denne sæson. Mikkel Perssons debut lader også vente på sig.

Historikken: Det er tredje opgør på 14 dage mellem de to hold. Herlev vandt altså 2-1 hjemme, Aalborg tog revanche med 3-2 søndag. 

Statistikken: Josh MacDonald kneb sig ind med to assister for Aalborg søndag eftermiddag og producerer jævnligt. Hos Herlev spillede Anton Johansson hele 25:47 minutter og trak et stort læs på backsiden. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital