Kampstart 19:00 i VinMedKant Arena

Hvis ikke Odense-spillerne for øjeblikket kan finde motivationen til at spille kampe - hvilket det nu og da ser ud som om for øjeblikket - så fik de den direkte serveret af Rungsted-direktør Thomas Friberg på Sjællandske Mediers sportssider i går, hvor Friberg gjorde status efter søndagens kamp.

Den vandt Rungsted suverænt 9-2 og dermed fortsatte Bulldogs' monumentale nedtur, der betyder, at holdet er ved at isolere sig i bunden som i sidste sæson.

- Man må undre sig over, hvad der foregår hos Odense. Det er mange år siden, jeg har set noget så ustruktureret i den danske liga. Det er da godt at vinde, men jeg er ikke så sikker på, at vi vinder på den måde, vi gerne vil vinde på, sagde Friberg og langede også hårdt ud efter Brandon McNally, som han kaldte "en skændsel for dansk ishockey".

Så hvis ikke Odense har fået lidt brændstof på bålet, så er det vel i den grad kommet nu. 

Spørgsmålet er naturligvis om fynboerne kan holde hovederne kolde og bruge bemærkningerne konstruktivt, for disciplin er heller ikke fynboernes stærke side for øjeblikket. Der skal virkelig arbejdes og holdes tæt, hvis Bulldogs skal have point i aften.

Det forventer vi: Netop disciplin - ikke mindst i egen zone - er, hvad Bulldogs skal fokusere på i aften. Den mindste åbning kan koste mål mod det spilstærke Rungsted-mandskab, der ikke skal levnes den mindste plads eller mulighed i powerplay. Så smækker fælden.

Hold øje med: Lukas Lundvald Nielsen brænder for øjeblikket meget krudt af på alt muligt andet end ishockey. I aften kræver spillet hans fulde koncentration. Hos Rungsted spillede Nichlas Hardt fremragende, da nordsjællænderne senest var på fynsk besøg. 

Skader/karantæner: Både Mathias Røndbjerg og Joachim Holten Møller måtte udgå for Rungsted søndag, men skulle dog være i orden igen. Alexander True og Mathias L. Hansen var ikke med i opstillingen. Hos Odense havde træner Lefebvre ladet et par unge spillere blive hjemme, men stillede ellers i stærkeste formation. 

Historikken: Ikke alt for gode minder for Odense i denne sæson mod Rungsted. Topholdet har vundet alle tre kampe med en samlet score på hele 24-8 og har ikke været i de mindste problemer mod Bulldogs.

Statistikken: Rungsted scorede tre gange i powerplay søndag, og vi har altså at gøre med det bedste pp-hold mod det dårligste i ligaen. Her skal Odense virkelig være skarpe i aften. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates OPTAKT: Frederikshavn-SønderjyskE