Kampstart 19:30 i Spar Nord Arena

Det er noget af et oktoberbrag, der udspiller sig i Odense i aften, hvor begge hold aspirerer kraftigt til en plads i Metal Final4.

Odense ligger stadig lunt i svinget på trods af 1-2-nederlaget mod Herlev for nylig, men et nyt nederlag til fynboerne vil gøre drømmen om at være med i slutspillet om pokalen noget sværere.

Fynboerne spillede i store dele af kampen mod Herlev ganske fornuftigt, men var ikke konsekvente nok foran gæsternes mål. Det er stensikkert noget, Paul Thompson har adresseret før matchen i aften.

I Herning-lejren er det begyndt at spille, som man har ønsket det inden sæsonen. 6-2 hjemme over Aalborg var noget af et statement, og træner Hånberg var vældig tilfreds.

 Der er mange positive ting at tage med fra kampen: Mac (Blue Fox-keeper Mac Carruth) leverede stærkt, vores boxplay var glimrende og vi scorede fine mål i powerplay, sagde han til Sportherning.dk efter kampen. 

- Men ikke mindst fik vi her til aften bekræftet, hvad vi kan præstere som kollektiv. Når holdet samles og spiller sammen, og alle kæmper for hinanden og er villige til at betale prisen for holdet, så kommer belønningen, lød det fra Pelle Hånberg.

Hold øje med: Det er bemærkelsesværdigt, at Frederik Brændgaard virkelig stikker hovedet frem netop nu. Det ligner et gennembrud. Hos Odense var Kristian Jensen en af de mest markante spillere mod Herlev - uden dog at få hul på bylden.

Det forventer vi: Stenhård, tæt match med karakter af slutspil. Der står en Final4-plads på menuen.

Metalligaen.tv: Michael Damsted er på plads i det fynske for at guide seerne gennem de 60 minutter.

Historikken: Første møde i Herning resulterede i et comeback af Odense, der gik fra 0-2 til en sejr på 3-2 i overtid.

Statistikken: Målmændene bliver nøglespillere i aften. Mac Carruth står lige nu med 91.14 i redningsprocent, mens Mitch Gillam står med 90.94. Spændende duel.

Skader/karantæner: Herning kører med fuld skrue for øjeblikket - bortset fra Morten Poulsen - mens fynboerne senest havde Rasmus Simonsen, Mathias Mølgaard og Oliver Villadsen ude. 


GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-SønderjyskE Rødovre tog tre point efter vildt comeback