Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Efter en forrygende indledning på sæsonen har det været mere ned end op for Odense Bulldogs.

En Metal Final4-placering, der syntes meget solid, er nu forvandlet til en femteplads i tabellen og pres på før kampene mod Rødovre, Esbjerg og Aalborg, der kommer til at afgøre fynboernes Final4-skæbne.

Bulldogs kan dog selv afgøre sagerne. Det er formentlig nok for Odense-mandskabet at vinde to af tre kampe for at komme med, og der er ingen tvivl om, at kampen mod Rødovre i aften er en af dem, hvor Bulldogs kalkulerer med point.

På den anden side er der heller ingen tvivl om, at et formstærkt Rødovre-mandskab har udset sig en god mulighed for at udnytte det formsvage Odense-hold til at tage point med hjem.

Fynboerne har lidt under fraværet af flere spillere, der har betydet, at rytmen med de fire kæder er blevet brudt. Men fredag aften i Vojens virkede Odense også som et "irriteret" hold. Så rytmen skal tilbage hos Bulldogs, der nu har haft finske Micke Saari til træning nogle gange, så lejesvenden kender sine holdkammerater bedre. 

Hos Rødovre er der god rytme pt. Den vigtige bundkamp mod Frederikshavn blev vundet, og med seks point i sidste uge nærmer Rødovre sig faktisk Herlev på syvendepladsen. Rødovre er blot tre point efter rivalerne og har altså lige nu hele 12 point ned til Frederikshavn på sidstepladsen. 

Så for en stund er det tilladt at kigge opad for Mighty Bulls.

Statistikken: Rødovre var bagud 0-3 to gange i sidste uge og vandt begge kampe. Det hører til de absolutte sjældenheder. 0-3 "til at begynde med" er formentlig ikke noget, Rødovre ønsker sig i aften i Odense.

Historikken: Rødovre er til gengæld ikke gode venner med Odense, når det gælder indbyrdes kampe. Bulldogs har vundet de seneste ni opgør mod Rødovre, og den første kamp i denne sæson endte med en stensikker 5-0-sejr til Odense i Rødovre Centrum Arena. 

Det forventer vi: At Odense forsøger at lægge et tungt pres på Rødovre fra begyndelsen af kampen. For Rødovre gælder det om at overleve de første 20-25 minutter og derefter bruge truppens selvtillid til at få point med hjem.

Hold øje med: Micke Saari spiller for en kontrakt med Odense, og det bør ses på hans indsats i aften. Hos Rødovre lavede Frank Gymer fem point i sidste uge og spillede sig ind på Ugens Hold i Metal Ligaen.

Metalligaen.tv: Michael Damsted er på plads for at kommentere i Odense i aften, hvor han guider seerne igennem de 60 minutter.

Skader/karantæner: Odense manglede Alberto Pison (formentlig ude for sæsonen) og Rasmus Simonsen for nylig i Vojens. Hos Rødovre var Niclas Krarup og Mikkel Jensen ikke med mod Frederikshavn. 

 

 


EN SPILLEDAGS KARANTÆNE TIL MADS ELLER, Rødovre Mighty Bulls SønderjyskE tog vigtige point i Metal Final4-ræset