Kampstart 19:30 i Spar Nord Arena

Den sved i Odense onsdag aften, hvor Bulldogs kom fra Rungsted med et nederlag på 0-6. 

Måske den værste kamp fra fynboerne i indeværende sæson, og ikke nogen superkamp med henblik på slutspillet.

Træner Paul Thompson lagde ikke fingrene imellem - og tog i øvrigt også selv ansvar - da han gjorde status efter kampen. 

- Vi var alle meget dårlige onsdag aften. Det gjaldt både trænere og spillere. Vi kan ikke først starte med at spille hockey efter 21 minutter, vi bliver nødt til at være klar i første minut, og sådan var det i Rungsted, sagde han til Sport Fyn. 

Odense SKAL vinde i aften over Rødovre, hvis håbet om en top fire-placering skal bevares, og umiddelbart har fynboerne altså også gode muligheder for at slå gæsterne, der i de seneste sæsoner har haft store problemer på fynsk is.

I denne sæson er det blevet til 7-1 og 6-1 til fynboerne på hjemmeis, men mon ikke det bliver mere vanskeligt i aften mod et Rødovre-hold, der kæmper med desperation i kamp for at skaffe point i kampen om ottendepladsen. 

Det er ikke gået supergodt efter landsholdspausen, hvor det er blevet til 0-6 mod Esbjerg og 2-5 mod Herlev på hjemmebane, inden det blev 1-5 ude mod Herning. Ikke supergodt præsteret af Olaf Ellers tropper især på hjemmebanen, der ellers skulle fremstå som en "fæstning". Det har ikke været tilfældet på det seneste. 

Det forventer vi: Et Rødovre-hold, der giver ALT, hvad der overhovedet er muligt i kampen for at få point i bundkampen. Et Odense-mandskab, der igen skal finde optimismen frem mod slutspillet. Hjemmeholdet er favorit. 

Hold øje med: Spændende, hvordan Fredrik Bergvik i Odense-målet reagerer på den første virkelig svære kamp i trøjen, som var nederlaget på 0-6 mod Rungsted. Hos Rødovre skal finnerne Moilanen og Gymer vise, at de er absolut klassespillere i aften.

Historikken: Odense vandt de første fire kampe ganske sikkert, inden det senest blev 3-2 til Rødovre efter straffeslag på hjemmebane. 

Statistikken: Uha, Rødovre har 4-25 i målscore og nul point i de seneste fem kampe, hvor Odense tredjesidst på formbarometret over de seneste fem matcher med fem point. 

Metalligaen.tv: Har Michael Damsted på plads i Spar Nord Arena i Odense.

Skader/karantæner: Odense havde senest Mathias Mølgaard og Rasmus Simonsen ude. Hos Rødovre manglede man senest i Herning Mads Eller (karantæne), Mikkel Jensen og Christopher Rübenach. 

 


RETRO: Bjarnes hockeyliv i kørestol OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks