Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Frederikshavn kommer ind til Rødovre med stor, stor optimisme. Formkurven er stigende og White Hawks jagter andenpladsen i grundspillet og dermed muligheden for på sigt at undgå rivalerne fra Aalborg så langt hen i slutspillet som overhovedet.

Naturligvis fremtidsmusik, men der er næppe tvivl om, at træner Pasanen tænker de tanker allerede nu. Derfor må det være med tre point og ikke mindre i tankerne, at Frederikshavn møder et afbudsramt Rødovre-hold.

Nordjyderne kommer med 11 point i de seneste fire kampe, og har virkelig spillet pæn ishockey på det seneste. Eemeli Räsänen er faldet godt ind på holdet, og i buret ligner det snart en 50-50-kamp mellem Jukuri og Galansky. Alt det med til at skærpe alle elementer af Frederikshavn-holdet.

Rødovre kom foran 4-0 i en fart i Vojens tirsdag, men måtte ”nøjes” med at vinde 6-5 i overtid. De ”blandede bolsjer” som Rødovre for øjeblikket spiller med, har hentet fem point i to kampe, og der er stadig ingen forventninger til holdet i den nuværende besætning med veteran-gæster og spillere fra RSIK’s 1. divisionshold.

Mighty Bulls har et par vilde dage med hjemmekampe mod Frederikshavn i dag og Esbjerg i morgen.

- Det bliver rigtig barskt, først Frederikshavn som sandsynligvis er det bedste hold af skøjteløbere og lige efter Esbjerg, som er ét af de fysisk stærkeste hold i ligaen. Så det bliver rigtig hårdt og vil kræve meget energi. Men så er jeg glad for, at vi spiller begge på hjemmebane, slutter han.

Statistikken: Frederikshavn har en af Metal Ligaens farligste kæder pt med Dane Fox, Alexander Bumagin og Christopher Frederiksen. De væltede point og mål ind tirsdag, hvor Fox og Bumagin endte på fem point, mens Frederiksen stod på tre point.

Historikken: Det er fjerde gang, de to hold mødes i sæsonen og efter at Rødovre ikke formåede at score i de to første matcher mod Frederikshavn, lykkedes det at vinde 4-1 i den tredje kamp i Frederikshavn.

Hold øje med: Morten Andreasen (500 kampe) og Mads Eller (100 kampe) fejrer jubilæum i aften, og det skal blive spændende at se, om de kan fortsætte det stærke spil fra tirsdag i Vojens. Hos Frederikshavn er Dane Fox helt ustyrlig på den positive måde for øjeblikket.

Skader/karantæner: Rødovre har otte mand ude, fem på U20-landsholdet og Carlsen, Nyquist og Asperup er alle ude med langtidsskader. Frederikshavn spiller med stort set fuldt hold, Christoffer Åkesson er til U20-VM og Mathias Mølgaard ude for sæsonen.

Det forventer vi: Hvis Frederikshavn spiller koncentreret fra start, får Rødovre det vanskeligt mod nordjyderne, der kommer ind med selvtillid efter storsejren over Rungsted tirsdag.


OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates