Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

Det er et presset Rungsted-mandskab, der møder et Aalborg-hold i rigtig fin form i aftenens kamp på TV2 Sport.

Rungsted mødte Frederikshavn tirsdag aften og røg ind i en ordentlig lussing, mens Aalborg stille og roligt tog til Herlev og vandt uden de store skærmydsler.

Aalborg har lige nu den ”mojo”, som Rungsted havde i fjor som tophold, og det er svært at forestille sig andet end at det brede nordjyske mandskab vinder grundspillet. Forspringet er allerede bundsolidt, og det er slut med at tale om, at nordjyderne er dårlige på udebane efter sejre i Odense, Herning og Herlev med samlet 14-4 i målscore.

Garth Murray har fået samlet et stærkt kollektiv, og det er bemærkelsesværdigt, at backer som Anders Krogsgaard og Sebastian Bergholt pludselig også noteres som målscorere, som det var tilfældet i Herlev tirsdag.

Rungsted havde en forfærdelig aften i Frederikshavn, hvor mestrene blev udspillet på kryds og tværs, og selv spillere som Persson og Olsson, normalt pålidelige i statistikkerne, kom ud med et hav af minusser.

Historikken: Taler for at Rungsted vinder. De seneste ni indbyrdes kampe mellem de to mandskaber er endt med hjemmesejr.

Statistikken: Aalborg sidder som krøsus på hjemmebane-statistikken med 11 sejre i 11 kampe, men derefter følger Rungsted faktisk med otte sejre i 12 kampe på hjemmebane og 24 point. Måske også en indikation af, at det kan blive vanskeligt for Aalborg i aften.

Det forventer vi: At Aalborg går all in og arbejder sig til en sejr mod et Rungsted-hold, der er presset hårdt på de fleste parametre og er spinkle efter det tunge nederlag i Frederikshavn.

Skader/karantæner: Rungsted uden Bertram Jelert, Mikkel Persson, Anders Poulsen, Oscar Schulze, Gustav Green og formentlig også Rasmus Andersson, mens Aalborg i Herlev i tirsdag måtte undvære kvartetten Victor Panelin-Borg, Mikkel Højbjerg, Thom Flodqvist og Jonas Jacobsen.

Hold øje med: Det er spillere som Persson og Olsson, der skal løfte for hjemmeholdet i aften, mens det er klart, at man skal kigge på de storspillende backer Krogsgaard og Bergholt hos Pirates.


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks Aalborgs tidligere mestertræner fyret i Krefeld