Kampstart 19:30 i VinMedKant Arena

Skal det være i aften for Odense?

Rent statistisk får fynboerne ikke bedre chance end i aften mod SønderjyskE. Fynboerne kommer med 13 nederlag på stribe, men SønderjyskE kommer til gengæld med nederlag i de seneste fire kampe. 

Derudover har Odense pr. tradition rigtig godt fat i lokalrivalerne hjemme i VinMedKant Arena, hvor den eneste sejr i regulær tid i denne sæson er hentet mod netop SønderjyskE.

Desuden har Odense såmænd også otte point i de seneste fire kampe hjemme mod SønderjyskE, så hvis ikke i aften, så hvornår, fristes man næsten til at spørge. 

Et besøg af SønderjyskE har altså i de seneste svære sæsoner været stort set som bøf på bordet for fynboerne, der også kommer med en god følelse efter kampen mod Rungsted senest, hvor det blev til et knapt nederlag. 

Når det er sagt, kan man omvendt konstatere, at SønderjyskE ikke får bedre mulighed for at vende den dårlige trend mod et Odense-hold, der har tabt, tabt og tabt på det seneste. Et par hurtige mål kan annullere moralen hos hjemmeholdet, og mon ikke det efterhånden er gået op for SønderjyskE-spillerne, at man ikke vinder i Odense med en skøjte?

Skader/karantæner: Begge hold var hårdt, hårdt ramt i den seneste kamp. Odense var nede på under tre kæder, mens SønderjyskE manglede mere end en håndfuld spillere og måtte trække René Holm med ind til kampen. Spændende, om han stiller op i Odense i aften igen.

Hold øje med: Odenses Riley Bourbonnais kigger vi på igen, for han er en absolut nøglespiller, der er blomstret under den nye træner Marc Lefebvres ledelse. Hos SønderjyskE er der fokus på importspillerne for øjeblikket, specielt angriberne står for skud på de sociale og lokale medier, og mon ikke der efterhånden er internt pres på Sharp, Lane, Nigro og MacDonald i forhold til en større produktion og rolle?

Historikken: De seneste tre kampe i VinMedKant Arena er alle endt med 2-1 i et af holdenes favør. Senest vandt Odense i regulær tid, mens SønderjyskE i sidste sæson vandt to gange efter overtid/straffe hos fynboerne. 

Statistikken: Målene sejler ind hos SønderjyskE for øjeblikket, hvilket slet ikke behager Mario Simioni, hvis man kender ham ret. SønderjyskE har lukket 18 mål ind i de seneste fire tabte kampe. 

Det forventer vi: Netop på grund af ovenstående skal man næppe forvente et gæstehold, der spiller betingelsesløst offensivt. SønderjyskE fokuserer formentlig ud fra en stram defensiv i aften og mod et Odense-hold, der ikke scorer mange mål, bliver det næppe en målfest i aften. Det kan sagtens blive tæt som i det første indbyrdes opgør i sæsonen, som Odense altså vandt 2-1. 

 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks